Pronađeno tijelo djevojke koja je skočila sa Vezirovog mosta

Tijelo se još uvijek naslazi u vodi i u toku je akcija njegovog vađenja koju ponovo vrše ronioci iz Regionalnog centra za podvodno deminiranje iz Bijele
106 pregleda 0 komentar(a)
ronioci, morača davljenik, Foto: Luka Zeković
ronioci, morača davljenik, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 24.03.2013. 08:59h

Jutros oko 9 časova, ribar iz zetskog sela Grbavci je pronašao tijelo djevojke koja je u srijedu skočila sa Vezirovog mosta. Tijelo se još uvijek naslazi u vodi i u toku je akcija njegovog vađenja koju ponovo vrše ronioci iz Regionalnog centra za podvodno deminiranje iz Bijele. Prema informacijama koje su Vijesti dobile iz podgoričke policije danas će biti obavljena i obdukcija tijela.

Ronioci Regionalnog centra za podvodno deminiranje iz Bijele su još od srijede pretraživali riječno korito u potezu od dva kilometra do Vukovačkog mosta, ali je potraga nakon trodnevnih napora bila obustavljena. U pretrazi je učestvovalo osam ronilaca, a akciju su pomogli i mještani Grbavaca, koji su vidjeli gdje je tijelo potonulo.

Djevojka je, prema informacijama “Vijesti” iz podgoričke policije, prije skoka ostavila jaknu i naočigled prolaznika koji su pokušali da je spriječe skočila u nabujalu rijeku.

Mještanin podgoričkog naselja Zagorič, istog dana kada je djevojka skočila u nabujalu rijeku, prijavio je nestanak svoje supruge S. J. (31), za koju policija sumnja da je osoba koja je skočila sa Vezirovog mosta.

Bonus video: