Uhapšen Vasilije Rafailović zbog sumnje da je pokušao da ubije Radovana Vujovića

Uhapšen je i V.M. (26) rođen u Tuzli zbog sumnje, da je počinio krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela
981 pregleda 6 komentar(a)
Pucnjava Rafailovići, Foto: Vuk Lajović
Pucnjava Rafailovići, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 23.03.2013. 14:46h

Budvanska policija uhapsila je Vasilija Rafailovića (32) iz Budve zbog sumnje da je pokušao da ubije Radovana Vujovića 20. marta 2013. u ulici Obala bb u naselju Rafailovići.

Kako je saopšteno iz Uprave policije uhapšen je i V.M. (26) rođen u Tuzli zbog sumnje, da je počinio krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela.

"Sumnja se, da je V.R. 20. marta oko 23.15 časova u ulici Obala bb u naselju Rafailovići – Budva, nakon kraće rasprave sa R.V. iz Budve u njegovom pravcu ispalio više hitaca, od kojih je jedan pogodio R.V.", saopšteno je iz Uprave policije.

Protiv Rafailovića je podnijet poseban izvještaj zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Nakon hapšenja V.R. i V.M. biće, u zakonskom roku, uz izvještaj, predati nadležnom državnom tužilaštvu na dalju nadležnost.

Bonus video: