Bar domaćin državnog prvenstva u džiju džicu

Prema najavama organizatora, očekuje se učešće velikog broja takmičara, čak oko 400 u dvije kategorije, u borbama i demonstraciji napada i odbrane
0 komentar(a)
Ažurirano: 23.03.2013. 16:31h

Bar će u nedjelju, istini za volju zbog zauzetosti dvorane “Topolica” ovoga puta u sali OŠ “Jugoslavija”, biti domaćin državnog prvenstva Crne Gore u izvornoj japanskoj borilačkoj vještini - džiju džici.

Prema najavama organizatora, očekuje se učešće velikog broja takmičara, čak oko 400 u dvije kategorije, u borbama i demonstraciji napada i odbrane.

Organizacija je u uslovima teške finansijske situacije bila izuzetno komplikovana, ali su čelni ljudi tehničkog organizatora iz Džiju džicu kluba Mornar Eurolink i više nego zadovoljni onim što je urađeno u samoj pripremi takmičenja.

"Prije svega, moram da istaknem veliko zadovoljstvo time što nam je Džiju džicu savez Crne Gore učinio veliku čast i privilegiju time što nam povjerio, i to po prvi put, organizaciju jednog ovako velikog takmičenja. S obzirom na to da je najavljeno učešće praktično svih klubova iz Crne Gore, naše procjene su da će najmanje nastupiti 300, a u najboljoj mogućoj situaciji i preko 400 takmičara u svim kategorijama. Mogu da uvjerim sve da izuzetno spremno dočekujemo ovo takmičenje, a iz svog ugla istaknem želju i uvjerenje da će se članovi našeg kluba Mornara okititi i ponekom zlatnom medaljom", rekao je za “Vijesti” direktor i trener džiju džicu kluba Mornar, Aleksandar Saša Boltić.

Takmičenje u sali OŠ “Jugoslavija” počinje u 10 sati ujutro a očekuje se da će biti završeno negdje oko 18 časova.

Bonus video: