Stanje na putevima

Jedna osoba povrijeđena u 20 saobraćajnih nezgoda

Iz Operativnog centra Uprave policije je saopšteno da je izdato 244 naloga za uplatu novčanih kazni i podnijeto 56 prekršajnih prijava
0 komentar(a)
Podgorica snijeg saobraćaj, Foto: Zoran Đurić
Podgorica snijeg saobraćaj, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 22.03.2013. 07:46h

U Crnoj Gori u protekla 24 sata dogodilo se 20 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba teže povrijeđena.

Iz Operativnog centra Uprave policije je saopšteno da je izdato 244 naloga za uplatu novčanih kazni i podnijeto 56 prekršajnih prijava.

Policija je oduzela 38 vozačkih dozvola.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a vidljivost je smanjena zbog magle i niske oblačnosti, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).

Na magistralnom putu Rožaje-Špiljani u mjestu Bijela Crkva došlo je do oštecenja trupa puta, pa se saobraća jednom trakom naizmjenično.

Na magistralnom putu Budva-Petrovac u mjestu Pržno saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Na magistralnom putu Podgorica-Kolašin, prije tunela 18, zbog klizišta se saobraća jednom trakom naizmjenično u dužini od 50 metara.

Na magistralnom putu M-2 na dionici Podgorica-Kolašin, zbog rekonstrukcije tunela četiri i deset, saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od devet do 11 i od 13 do 15 sati.

U toku je rekonstrukcija tunela Tivran, na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Berane, zbog čega će se saobraćati u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Na magistralnom putu Kotor-Lepetani zbog izgradnje kanalizacionog sistema Muo-Prčanj-Stoliv do završetka radova saobraćaj je u prekidu i preusmjeren na put preko Tivta.

Na dijelu magistralnog puta M-2, na dionici Debeli Brijeg-Kamenari postavljena je privremena saobraćajna signalizacija, zbog izgradnje kanalizacionog kolektora.

Na magistralnom putu M-2 Petrovac-Podgorica zbog sanacija klizišta zabranjen je saobraćaj teška teretna vozila, odnosno šlepere i kamione sa prikolicom.

Na magistralnom putu M-2.4 na dionicu Krute-Vladimir do raskrsnice za Ostros, zbog rekonstrukcije puta na mjestu radova saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Na starom putu Podgorica-Danilovgrad, od skretanja za Malo brdo do skretanja za Rogame, zbog izvođenja radova saobraćaj je danas u prekidu za sve kategorije vozila.

Preporučujemo za Vas