Hamilton: I dalje smo iza glavnih rivala

"Bili smo dobri na testiranju, ali to je samo zato jer smo na nekim dionicama imali manje goriva od ostalih bolida", rekao je Hamilton
0 komentar(a)
Hamilton, Foto: REUTERS
Hamilton, Foto: REUTERS
Ažurirano: 20.03.2013. 21:44h

Vozač Mercedesa, Britanac Luis Hamilton rekao je danas da njegov tim još uvijek ne može da se takmiči sa Red Bulom i Ferarijem za titulu svjetskog prvaka Formule 1.

"Trenutno nismo konkurenti za titulu. Nismo na čelu kolone koja ima najbolje rezultate. Bili smo dobri na testiranju, ali to je samo zato jer smo na nekim dionicama imali manje goriva od ostalih bolida", rekao je Hamilton

Vozač koji je 2008. postao šampion Formule 1, odlučio je da poslije šest godina napusti Meklaren i pređe u redove Mercedesa.

"Nemam ništa loše da kažem za Meklaren. To je fantastičan tim i srećan sam što sam bio dio njega. Sada sam u Mercedesu, timu u kojem mislim da pokažem sav potencijal", dodao je 28. godišnji Britanac.

Na otvaranju sezone u Melburnu, na Trci za Veliku nagradu Australije, Hamilton je zauzeo peto mjesto, dok je drugi vozač Niko Rozberg morao da odustane poslije 27 krugova zbog kvara na elektronici.

Šampionat Formule 1 nastavlja se ovog vikenda u Kuala Lumpuru gdje će biti vožena Trka za Veliku nagradu Malezije.

Bonus video: