Baranin osumnjičen da je ukrao nakit vrijedan 150.000 eura

Iz Uprave policije je saopšteno da je Područna jednica u Baru juče obavještena o teškoj krađi počinjenoj na štetu O.S., nastanjene u Baru
0 komentar(a)
Uhapšenik, hapšenje, Foto: Telegraph
Uhapšenik, hapšenje, Foto: Telegraph
Ažurirano: 20.03.2013. 13:47h

Inspektori barske policije rasvijetlili su tešku krađu počinjenu juče i uhapsili Baranina M.R. (32), kojeg sumnjiče da je iz kuče ruske državljanke ukrao nakit vrijedan oko 150.000 eura.

Iz Uprave policije je saopšteno da je Područna jednica u Baru juče obavještena o teškoj krađi počinjenoj na štetu O.S., nastanjene u Baru, iz čije je kuće nepoznati počinilac ili više njih otuđio veću količinu zlatnog nakita sa dijamantima, brilijantima i drugim dragim kamenjem ukupne vrijednosti oko 150.000 eura.

Policija je, piše u saopštenju, odogađaju obavjestila Osnovno državno tužilaštvo u Baru, uradila uviđaj i preduzela aktivnosti na rasvjetljavanju krivičnog djela, što je rezultiralo hapšenjem M.R.

"Osnovano se sumnja da je M.R. počinio krivično djelo teška krađa na štetu ruske državljanke nastanjene u Sutomoru – opština Bar, na način što je iz kuće - vlasništvo oštećene otuđio veću količinu zlatnog nakita vrijednosti oko 150.000 eura, prethodno obivši vrata na kući oštećene. Protiv M.R. je podnijet izvještaj kao dopuna krivične prijave, zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo teška krađa", navodi se u saopštenju.

Uhapšeni M.R. je u zakonskom roku, uz izvještaj, predat Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, na dalju nadležnost.

Bonus video: