U PRotekla 24 sata

Jedna osoba povrijeđena u sedam saobraćajnih nezgoda

Iz Operativnog centra Uprave policije je saopšteno da su izdata 382 naloga za uplatu novčanih kazni i da je podnijeta 51 prekršajna prijava
65 pregleda 0 komentar(a)
Putevi, Foto: Zoran Đurić
Putevi, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 20.03.2013. 08:52h

U Crnoj Gori se u protekla 24 sata dogodilo sedam saobraćajnih nezgoda, a jedna osoba je lakše povrijeđena.

Iz Operativnog centra Uprave policije je saopšteno da su izdata 382 naloga za uplatu novčanih kazni i da je podnijeta 51 prekršajna prijava.

Policija je oduzela 35 vozačkih dozvola i dva para registarskih tablica.

U većem dijelu Crne Gore jutros se saobraća po suvim putevima,bez vanrednih ograničenja, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).

Iz AMSCG su upozorili na moguću poledicu preko planinskih prevoja, kao in a sitnije odrone na dionicama duž klisura i usjeka.

Na magistralnom putu Rožaje-Špiljani u mjestu Bijela Crkva došlo je do oštecenja trupa puta, pa se saobraća jednom trakom naizmjenično.

Na magistralnom putu Budva-Petrovac u mjestu Pržno saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Na magistralnom putu Podgorica-Kolašin, prije tunela 18, zbog klizišta se saobraća jednom trakom naizmjenično u dužini od 50 metara.

Na magistralnom putu M-2 na dionici Podgorica-Kolašin, zbog rekonstrukcije tunela četiri i deset, saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od devet do 11 i od 13 do 15 sati.

U toku je rekonstrukcija tunela Tivran, na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Berane, zbog čega će se saobraćati u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Na magistralnom putu Kotor-Lepetani zbog izgradnje kanalizacionog sistema Muo-Prčanj-Stoliv do završetka radova saobraćaj je u prekidu i preusmjeren na put preko Tivta.

Na dijelu magistralnog puta M-2, na dionici Debeli Brijeg-Kamenari postavljena je privremena saobraćajna signalizacija, zbog izgradnje kanalizacionog kolektora.

Na magistralnom putu M-2 Petrovac-Podgorica zbog sanacija klizišta zabranjen je saobraćaj teška teretna vozila, odnosno šlepere i kamione sa prikolicom.

Na magistralnom putu M-2.4 na dionicu Krute-Vladimir do raskrsnice za Ostros, zbog rekonstrukcije puta na mjestu radova saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Na starom putu Podgorica-Danilovgrad, od skretanja za Malo brdo do skretanja za Rogame, zbog izvođenja radova saobraćaj je danas u prekidu za sve kategorije vozila.

Preporučujemo za Vas