Na Debelom brijegu zaplijenjeno oko 60 kg skanka

Policijski službenici su uz potvrdu oduzeli materiju za koju se sumnja da je skank kao i vozilo u kojem je bila sakrivena
8 komentar(a)
Ažurirano: 14.03.2013. 10:23h

Službenici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave policije su u zajedničkoj akciji sa službenicima Uprave carina, na graničnom prelazu Debeli Brijeg, sinoć zaplijenili oko 60 kilograma skanka.

Kako je saopšteno iz UP, službenici su kontrolisali putničko vozilo kojim je upravljao grčki državljanin D.T. (49), dok su se u vozilu kao putnici nalazili albanski državljani B.M. (27) i L.R. (30).

"Pretresom vozila, ispod tapacuringa svih vrata vozila, ispod haube i ispod tapacuringa krova vozila pronađeno je 348 presovanih pakovanja oblijepljenih pvc folijom i selotejp trakom, u kojima se nalazilo ukupno oko 60 kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga skank."

Policijski službenici su uz potvrdu oduzeli materiju za koju se sumnja da je skank kao i vozilo u kojem je bila sakrivena.

O događaju je obaviješteno Više državno tužilaštvo u Podgorici.

D.T., B.M. i L.R. su uhapšeni zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Pronađena materija je poslata na vještačenje u Forenzički centar.

Galerija

Bonus video: