Nikoleta talenat za crtanje naslijedila od djeda

Ona dodaje da u početku nije bila svjesna uspjeha, a nakon što su se utisci slegli veoma je zadovoljna i srećna
126 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 13.03.2013. 16:19h

Nikoleta Jovanović iz Bara, na izboru za miss Montenegro 2013. proglašena je za prvu pratilju, pa će Crnu Goru predstavljati na svjetskom takmičenju ljepote “Miss Universe”. U razgovoru za “Vijesti”, ova ljepotica otkrila je zbog čega se prijavila za izbor, čime se bavi u slobodno vrijeme i čime želi da se bavi pored modelinga.

“Za izbor za mis Crne Gore sam se prijavila iz razloga što veoma volim manekenstvo i sebe vidim u tom poslu. Što se tiče plasmana, mnogo sam željela da budem među prve tri. Potajno sam to u sebi očekivala, pa mi se želja i ostvarila”, otkriva Jovanović.

Ona dodaje da u početku nije bila svjesna uspjeha, a nakon što su se utisci slegli veoma je zadovoljna i srećna.

“Reakcije roditelja i prijatelja su fantastične. Oduševljeni su mojim uspjehom i jedva čekaju moje predstavljanje na izboru za mis Univerzuma, kao i ja”, kaže ona.

I pored toga što do ovog takmičenja ima skoro godinu dana, Nikoleta Jovanović priznaje da ima tremu.

“S' tim što je to pozitivna trema i nadam se da će sve da bude baš onako kako treba. Potrudiću se da svoju zemlju predstavim na najbolji mogući način”, objašnjava ljepotica i dodaje da još nije dobila potvrdu o učešću od organizacije, ali očekuje da je uskoro obavijeste o svim detaljima.

S obzirom na to da pohađa Srednju ekonomsku školu, njen dan je ispunjen obavezama, ali uvijek nađe vremena za dodatne aktivnosti.

“Pored škole, veoma volim da crtam i to me opušta. Takođe volim da čitam knjige, a i već sam počela da se pripremam za takmičenje, pa često treniram da bih bila u što boljoj formi”, priča Jovanović i dodaje da voli kada dan iskoristi maksimalno.

“Slobodno vrijeme provodim sa najbližim prijateljima i porodicom. Oni su moja podrška”, ističe ona.

Kada su u pitanju ambicije u vezi s njenom budućnošću, ova ljepotica objašnjava da bi nakon srednje škole voljela da upiše arhitekturu.

“Crtanje je nešto što od malena volim, a talenat sam naslijedila od svog djeda, koji je poznati slikar. Nakon fakulteta bih voljela da se time i bavim”, pojašnjava ona i dodaje da ima još ambicija pored obrazovanja.

“Pored fakulteta naravno imam i druge ambicije. Želim da nastavim da se bavim manekenstvom. Voljela bih nekad da zagazim na svjetske piste i nadam se da ću naći put do toga”, kazala je ona.

Galerija

Bonus video: