Sjekloća prkosi godinama, sjutra u Budvi boksuje sa Dakuom

Sjekloća će 10. jula napuniti 40 godina, a osim borbe za svjetsku profi titulu ima svjetske i evropske bronze u olimpijskom boksu
331 pregleda 1 komentar(a)
Nikola Sjekloća, Foto: Privatni album
Nikola Sjekloća, Foto: Privatni album
Ažurirano: 29.06.2018. 14:37h

Trofejni crnogorski bokser Nikola Sjekloća ne želi da kaže dosta - Budvanin će sjutra od 21 sat pred svojom publikom ispred zidina starog grada boksovati protiv Holanđanina Farouka Dakua.

Sjekloćin i Dakuov meč je glavna borba u bokserskoj reviji koja počinje sjutra od 21 sat, a meč je za rejting i predviđen je u deset rundi.

Budvanin, koji će 10. jula napunitiu 40 godina imao je danas na zvaničnom mjerenju na terasi hotela Mogren 79,1 kilogram, a 33 - godišnji bokser rođen u Ugandi, Daku, bio je lakši za 3,6 kilograma.

Sjekloća je u profi ringu zabilježio 33 pobjede, uz pet poraza i jedan neriješeni meč, dok je Daku slavio 21 puit, uz 14 poraza i jedan ravnopravan meč.

Reviju ispred zidina starog grada organizuju SO Budva i Turistička organizacija Budve, a u uvodnim mečevima boriće se Aleksandra Vujović protiv Maroje Ražnatović, te Marko Nikolić sa Milošem Jankovićem.

Bonus video: