Stanje na putevima

Jedna osoba povrijeđena u devet saobraćajnih nezgoda

Iz Operativnog centra Uprave policije saopšteno je da je izdato 287 naloga za uplatu novčanih kazni i podnijeto 47 prekršajnih prijava
0 komentar(a)
zaobilaznica, odron, Foto: Arhiva "Vijesti"
zaobilaznica, odron, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 12.03.2013. 08:29h

U Crnoj Gori se u protekla 24 sata dogodilo devet saobraćajnih nezgode, u kojima je jedna osoba lakše provrijeđena.

Iz Operativnog centra Uprave policije saopšteno je da je izdato 287 naloga za uplatu novčanih kazni i podnijeto 47 prekršajnih prijava.

Policija je oduzela 38 vozačkih dozvola i par registarskih tablica.

U Crnoj Gori se saobraća po mokrim i klizavim putevima, a na sjeveru ima sitnijih odrona, saopšteno je iz Auto-moto saveza.

Na magistralnom putu M-2 na dionici Podgorica-Kolašin, zbog rekonstrukcije tunela četiri i deset, saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od devet do 11 i od 13 do 15 sati.

U toku je rekonstrukcija tunela Tivran, na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Berane, zbog čega će se saobraćati u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Na magistralnom putu Kotor-Lepetani zbog izgradnje kanalizacionog sistema Muo-Prčanj-Stoliv do završetka radova saobraćaj je u prekidu i preusmjeren na put preko Tivta.

Na dijelu magistralnog puta M-2, na dionici Debeli Brijeg-Kamenari postavljena je privremena saobraćajna signalizacija, zbog izgradnje kanalizacionog kolektora.

Na magistralnom putu M-2 Petrovac-Podgorica zbog sanacija klizišta zabranjen je saobraćaj teška teretna vozila, odnosno šlepere i kamione sa prikolicom. Teška teretna vozila mogu koristiti alternativne puteve Podgorica-Cetinje-Budva i put kroz tunel Sozina.

Na magistralnom putu M-2.4 na dionicu Krute-Vladimir do raskrsnice za Ostros, zbog rekonstrukcije puta na mjestu radova saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Na starom putu Podgorica-Danilovgrad, od skretanja za Malo brdo do skretanja za Rogame, zbog izvođenja radova saobraćaj je u prekidu za sve kategorije vozila do 20. marta.

Preporučujemo za Vas