Započnite dan uz sunčane Boje jutra i družite se sa nama uz Boje ljeta!

Kroz tri i po sata programa vodiće vas Bojana Bojović Golijanin, Majda Šabotić i Nina Marković. Sa terena će se javljati koleginica Nina Bošković , a njima se pridružuju kolege Dubravka Perović iz Herceg Novog, Željko Vuksanović iz Nikšića, Suzana Ganić iz Ulcinja, Nenad Pavićević iz Budve.
116 pregleda 0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: TV Vijesti
Boje jutra, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 01.07.2018. 12:15h

Opasan veličanstvenim bedemima, smješten u jedan od najljepših zaliva svijeta, jedini mediteranski grad-lavirint, uvršen u UNESCOv spisak prirodne i kulturne baštine, Kotor će i ovog ljeta biti omiljena destinacija turista iz svih djelova svijeta, glavni centar kulturnih dešavanja u Crnoj Gori, a zbog toga i naš izbor za ljetnji studio, gdje ćemo se sa prelijepe terase hotela "Cattaro”, družiti sa zanimljivim gostima i izvještavati o najzanimljivijim događajima sa crnogorskog primorja.

Od ponedjeljka, 2.jula, pored Kotora, uključenja uživo će biti i iz ostalih gradova Crne Gore i to Podgorice, Nikšića, Budve i Herceg Novog.

Program Boje jutra je namijenjen i gostima koji borave u Crnoj Gori zato što pruža niz informacija korisnih za sve turiste, od pouzdane i tačne vremenske prognoze koju svakih pola sata prezentuju diplomirani meteorolozi koji rade u našem Meteo centru, preko preporuka za najbolje plaže, najluđu zabavu, najkvalitetniju hranu...

Svakog radnog dana u fokusu ekipe Boja jutra biće i bezbjednost na moru, čistoća crnogorskih plaža, preventiva i opasnost od mogućih požara, virusa, te sve vrste zloupotreba službenih položaja i greške nadležnih institucija.

Uporedo, promovisaćemo dobre primjere upravljanja, očuvanja životne sredine, zdrave stilove života, građansku odgovornost, kreativnost, obrazovanje i brigu o najmlađim i najstarijim gledaocima.

Naše ekipe na terenu izvještavaće vas o svim zanimljivih zabavnim događajima i manifestacijama širom Crne Gore. Kroz tri i po sata programa vodiće vas Bojana Bojović Golijanin, Majda Šabotić i Nina Marković. Sa terena će se javljati koleginica Nina Bošković koja će prenositi sve važne i nove informacije. Njima će se pridružiti kolege Dubravka Perović iz Herceg Novog, Željko Vuksanović iz Nikšića, Suzana Ganić iz Ulcinja, Nenad Pavićević iz Budve.

I ovoga ljeta neće izostati nagrađivanje najvjernijih gledalaca. U saradnji sa našim partnerima, obradovaćemo vas najzanimljivijim i najvrijednijim poklonima do sada!

Započnite dan uz sunčane Boje jutra i družite se sa nama uz Boje ljeta!

Bonus video: