Milačiću Zlatna mimoza

Milačić je večeras u Herceg Novom, u finalnom meču kategorije do 91 kilogram, savladao na poene Bosanca Džemala Bošnjaka
0 komentar(a)
Ažurirano: 10.03.2013. 21:52h

Crnogorski reprezentativac Nikola Milačić proglašen je za najboljeg boksera tradicionalnog međunarodnog turnira Zlatna mimoza u Herceg Novom.

Milačić je večeras u Herceg Novom, u finalnom meču kategorije do 91 kilogram, savladao na poene Bosanca Džemala Bošnjaka.

Najbolji tehničar turnira je teškaš Herceg Novog Armin Prašović, koji je priznanje zaslužio pobjedom u finalu protiv Hrvata Toma Kadrića.

Najmlađi pobjednik turnira je Nenad Marković iz BK Podgorica, najbolji junior je Bosanac Adem Fetahović, dok je Bođko Drašković najbolji senior.

Za najborbeniji par proglašen je meč između Semira Bajrovića i Hrvata Srđana Baljka, koji je dobio bokser iz Bara.

Drašković je u finalnoj borbi kategorije do 81 kilogram pobijedio Cvetka Plantića iz Hrvatske, dok je Alen Beganović u kategoriji preko 91 kilogram prekidom u trećoj rundi savladao Ivana Miškovića iz Hrvatske, koji je u polufinalu eliminisao Marka Radonjića.

Fetahović je do 60 pobijedio Stefana Sekulića, Momčilo Zlatičanin je do 64 kilograma bio bolji od Nikole Komadine iz Bosne i Hercegovine, dok je Marko Božović do 75 pobijedio Bosanca Boška Mišića.

Tradicionalni međunarodni bokserski turnir Zlatna mimoza održan je deseti put, a okupio je boksere iz regiona.

Bonus video: