Dvije grupe mladića se sukobile na Cetinju

Isti izvor kaže da su vatreni obračuni između te dvije grupe mladića u posljednja tri mjeseca učestali, ali da policija ne reaguje
108 pregleda 43 komentar(a)
Cetinje, Foto: Zoran Đurić
Cetinje, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 07.03.2013. 08:08h

Višemjesečni sukob nekad bliskih prijatelja, Cetinjana S. J. i T. J. juče je rezultirao pucnjavom. Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti” iz cetinjske policije, juče oko 13, 30 časova S. J. je zapucao u pravcu T. J. koji je ostao nepovrijeđen. Nije jasno da li je pucao sa namjerom da ga pogodi ili pored njega.

Tu informaciju nijesu zvanično potvrdili iz policije. U odgovorima koje je “Vijestima” dostavila portparolka UP Tamara Popović, navodi se da cetinjskoj Ispostavi policije, juče niko nije prijavio bilo kakav događaj sa upotrebom vatrenog oružja.

Sagovornik “Vijesti” kazao je da su S. J, njegov brat B. J. i M. Đ. sjedjeli ispred cetinjskog kafea “Vila”, kada su automobilom naišli T. J. i D. R. “Kada su izašli iz automobila, S. J. je pucao”, tvrdi sagovornik “Vijesti”.

Vatreni obračuni između te dvije grupe mladića u posljednja tri mjeseca učestali, ali da policija ne reaguje, jer im nijedna pucnjava nije prijavljena

Isti izvor kaže da su vatreni obračuni između te dvije grupe mladića u posljednja tri mjeseca učestali, ali da policija ne reaguje, jer im nijedna pucnjava nije prijavljena.

“Službenici Ispostave Cetinje su došli do saznanja da se kod ugostiteljskog objekta 'Vila' navodno čuo pucanj, te su shodno tome preduzeli aktivnosti radi utvrđivanja činjenica u konkretnom slučaju. Na mjesto za koje su dobili saznanje da je na njemu navodno ispaljen hitac upućeni su policijski službenici, koji nisu pronašli čauru ili druge materijalne tragove. Uzete su izjave od više lica, koja su kazala da ništa nisu čula niti vidjela, niti da išta znaju o tom događaju”, piše u odgovoru Uprave policije.

Popović je pojasnila da su inspektori u međuvremenu došli do saznanja o tri osobe za koje “ovaj navodni događaj može biti vezan” i pozvali ih da se jave u policiju.

“Od njih će biti uzete izjave. Službenici Ispostave Cetinje preduzimaju i druge aktivnosti, radi utvrđivanja činjenica u konkretnom slučaju”, pojašnjeno je iz Uprave policije.

Bonus video: