Strip o Makartniju i razlazu Bitlsa

To je treći strip izdavača ''Bluewater Productions'' o poznatom bendu koji se raspao 1970. godine
0 komentar(a)
Ažurirano: 06.03.2013. 14:03h

Odluka pjevača Pola Makartnija da napusti grupu ''The Beatles'' i da započne solo karijeru tema je novog stripa koji ima za cilj da da fanovima novi pogled na raspad popularnog benda, saopštio je izdavač ''Bluewater Productions''.

Nakon napuštanja benda Makartni je izgradio uspješnu solo karijeru i okupio bend ''Wings''

Strip nosi naziv ''Paul McCartney: Carry that Weight" i to je treći strip izdavača ''Bluewater Productions'' o poznatom bendu koji se raspao 1970. godine.

Spekulacije medija o tome šta je uzrok raspada benda bile su mnogobrojne - od različitih pogleda na umjetnost i svađa do Lenonovog braka sa umjetnicom Joko Ono.

Makartni je ranije izjavljivao da se bend, u čijem su sastavu bili i Džordž Harison i Ringo Star, već polako raspadao u vrijeme kada je Lenon upoznao Joko Ono.

''Ovaj strip govori o napuštanju 'Beatlesa' Pola Makartnija. Mi pričamo tu priču'', rekao je izdavač Daren Dejvis. ''Ovo su stripovi. Oni treba da budu zabavni, ali i poučni''.

Nakon napuštanja benda Makartni je izgradio uspješnu solo karijeru i okupio bend ''Wings'' sa svojom prvom ženom Lindom Makartni.

Galerija

Bonus video: