Podgoričanin uhapšen dok je pokušavao da proda marihuanu

Daljom kontrolom kod V.K. je u garderobi pronađen još jedan zamotuljak od aluminijske folije u kojem se nalazila materija u količini od 4 grama,
124 pregleda 3 komentar(a)
džoint, marihuana, Foto: Beta/AP
džoint, marihuana, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 05.03.2013. 12:37h

Podgoričanin V.K. (45) uhapšen je sinoć dok je pokušavao prodati marihuanu.

Inspektori su hapšenjem V.K. Grupe za borbu protiv droge Podgorica i službenici PJ Podgorica osujetili još jedan pokušaj takozvane ulične prodaje droge, navode iz policije.

"Policijski službenici su sinoć u ulici Bratstva i jedinstva u Podgorici zatekli V.K. kako predaje jednom licu zamotuljak od aluminijske folije i preuzima novac od tog lica. Po prilasku policijskih službenika, lice koje je preuzelo zamotuljak od V.K. je isti odbacilo, ali su ga policijski službenici izuzeli i u njemu pronašli materiju u količini od 5 grama, za koju se sumnja, da je opojna droga marihuana.

Daljom kontrolom kod V.K. je u garderobi pronađen još jedan zamotuljak od aluminijske folije u kojem se nalazila materija u količini od 4 grama, za koju se takođe sumnja, da je marihuana",navodi se u saopštenju Uprave plicije.

Oni su pojasnili da su zamotuljci sa materijom za koju se sumnja da je marihuana poslati su u Forenzički centar, radi vještačenja.

O događaju je obaviješteno Više državno tužilaštvo u Podgorici.

"Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je V.K. namjeravao da i drugi zamotuljak sa opojnom drogom proda na području Podgorice.

Nakon lišenja slobode V.K. je uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku, predat Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost", piše u saopštenju.

Bonus video: