Zdrav osmijeh je najblistaviji

Gume za žvakanje Orbit White bez šećera, dodatno sadrže i sodu bikarbonu koja intenzivnije utiče na lučenje pljuvačke i čišćenje zubnih naslaga
73 pregleda 0 komentar(a)
Orbit, Foto: Orbit
Orbit, Foto: Orbit
Ažurirano: 29.06.2018. 07:14h

Današnji tempo života kod većine ljudi podrazumijeva cjelodnevno odsustvo od kuće – nakon radnog vremena, predavanja ili drugih obaveza u toku dana, obično koristimo priliku da se nađemo sa prijateljima na čašici razgovora ili nekoj prijatnoj večeri.

Za sve to vrijeme naši zubi su „na udaru“ hrane i pića koje konzumiramo, a krajnje bi bilo nepraktično u kancelariji ili u sred restorana posegnuti za četkicom za zube. Postoji mnogo jednostavnije rješenje.

Pretpostavljate, riječ je o gumama za žvakanje. A da li znate da gume za žvakanje, ne samo da su dobar saveznik za instant svež dah, nego dugotrajno doprinose boljem zdravlju zuba i usne duplje?

Žvakanje na prirodan način povećava lučenje pljuvačke, koja opet potpuno prirodno otklanja mrlje sa zuba. U pljuvački su koncentrisani kalcijum, fosfati, hidroksidni joni i fluorid, zbog čega ona pomaže i pri jačanju zubne gleđi, a time i smanjenju rizika od nastanka karijesa.

Gume za žvakanje Orbit White bez šećera, dodatno sadrže i sodu bikarbonu koja intenzivnije utiče na lučenje pljuvačke i čišćenje zubnih naslaga. Na taj način održava se neutralan nivo PH vrijednosti u ustima, koja nakon svakog obroka opada.

A nova poboljšana formula sa plavim mikrokristalima osvežavajućeg, slatkastog ukusa i trodimenzionalne strukture, od sada čini Orbit White još efikasnijim u borbi protiv mrlja, kamenca, obezbjeđujući savršenu bjelinu zuba i ugodan osećaj svježine u ustima.

Zato, Neka Orbit White postane dio vaše dnevne rutine. Bez brige započnite dan šoljicom okrepljujuće kafe ili čaja, uživajte u ručku sa prijateljima i ne skidajte osmijeh s lica. Nova poboljšana formula učiniće ga zdravim i blistavijim. A nećete odoljeti ni modernom, redizajniranom pakovanju.

Koristi od gume za žvakanje bez šećera za zdravlje usta

Podstiče izlučivanje pljuvačke u ustima

Uklanja ostatke hrane iz usta

Uklanja neprijatan osjećaj suvih usta

Neutrališe kiseline u zubnim naslagama poslije unosa određenih ugljenohidrata

Pomaže pri snabdijevanju gleđi potrebnim mineralima

Pomaže pri uklanjanju zubnih naslaga

Pomaže pri smanjivanju rizika od nastanka karijesa

Pomaže u očuvanju bjeline zuba smanjujući i sprečavajući nastanak mrlja