Kasni posljednji dio "Hobita"

U saopštenju za javnost Vorner je najavio da će posljednji, treći dio, "Hobita" biti pušten u bioskope 17. decembra 2014. godine
86 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 01.03.2013. 18:28h

Posljednji dio trilogije "Hobit" u bisokopima će se pojaviti skoro pola godine kasnije nego što je to prvobitno bilo planirano, saopštio je studio Vorner.

Trilogija "Hobit" obuhvata događaje koji su prethodili priči u Tolkinovoj epskoj fantaziji "Gospodar prstenova"

U saopštenju za javnost Vorner je najavio da će posljednji, treći dio, "Hobita" biti pušten u bioskope 17. decembra 2014. godine, više od pet mjeseci kasnije nego što je bilo zamišljeno.

Treći dio trilogije, film “The Hobbit: There and back again” je trebalo da bude u bioskopima do jula 2014. godine, a poslije filma The Hobbit: The Desolation of Smaug, koji u bioskope dolazi u decembru ove godine.

Prvi dio Hobit trilogije film "Hobit: Neočekivano putovanje počeo je da se prikazuje u decembru 2012. godine i publika ga još uvek može vidjeti u domaćim bioskopima.

"Uzbuđeni smo što smo završili trilogiju uspješno kako smo je i započeli, kao praznik i poslasticu za sve ljubitelje filma", rekao je Dan Felman predsjednik distribucije u kompaniji Vorner, ali nije otkrio razlog odlaganja premijere finalnog dijela trilogije.

Trilogija "Hobit" obuhvata događaje koji su prethodili priči u Tolkinovoj epskoj fantaziji "Gospodar prstenova" i po kojoj je reditelj Piter Džekson prije skoro deset godina snimio tri filma za koje je dobio nagrade Oskar.

Prvi dio trilogije "Hobit" postao je blokbaster u svjetskim razmjerama, zaradivši do sada ukupno 1.5 milijardu dolara.

Galerija

Bonus video: