Delibašić ubijen u Baru, pronađen zapaljeni automobil

Direktor barske bolnice doktor Dragoslav Tomanović saopštio je "Vijestima" u 14.15 da i pored svih preduzetih mjera, reanimacija Delibašića nije bila moguća
494 pregleda 0 komentar(a)
pucnjava Bar, Foto: Radomir Petrić
pucnjava Bar, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 28.06.2018. 16:37h

Baranin Vaso Delibašić ubijen je u pucnjavi koja se desila oko 13 časova u Makedonskoj ulici u Baru.

On je preminuo u barskoj bolnici od posljedica ranjavanja.

Policija je, nedugo nakon napada, u naselju Bjeliši pronašla zapaljeni "audi", za koji se osnovano sumnja da je korišćen u napadu na Delibašića. Prema nezvaničnim saznanjima "Vijesti" iz policije, tablice koje su pronađene na potpuno havarisanom "audiju" su ukradene sa drugog vozila.

Direktor barske bolnice doktor Dragoslav Tomanović saopštio je "Vijestima" u 14.15 da i pored svih preduzetih mjera, reanimacija Delibašića nije bila moguća i da je preminuo od posljedica više zadobijenih prostrelnih rana.

"Vijesti" nezvanično saznaju da je na Delibašića ispaljeno više hitaca.

Delibašiću je pucano u glavu i zadobio je više prostrijelnih rana.

Na njega je pucano naočigled brojnih sugrađana, u blizini košarkaših terena, gdje se u trenutku napada igrala grupa djece.

Policija traga za napadačem.

Uprava policije: Intenzivno se radi na rasvjetljavanju ubistva

Iz Uprave policije je saopšteno da policija intenzivno radi na rasvjetljavanju ubistva Delibašića.

"Za sada nepoznato lice, na čijoj identifikaciji se preduzimaju intenzivne aktivnosti, je danas oko 12,50 časova u Makedonskom naselju u Baru upotrebom vatrenog oružja zadalo povrede V.D. od kojih je V.D. kasnije preminuo u Opštoj bolnici u Baru. Službenici CB Bar, od momenta prijave događaja, preduzimaju koordinirane aktivnosti na njegovom rasvjetljavanju, u koordinaciji sa tužilaštvom.Lice mjesta je obezbijeđeno do dolaska državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji će izvršiti uviđaj zajedno sa službenicima CB Bar i Forenzičkog centra. Svi izuzeti tragovi biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja", kazali su iz Uprave policije.

Bonus video: