Ana Nikolić saslušana zbog ubistva Cetinjanina Dejana Milačića

Milačić je bio tjelohranitelj Ane Nikolić, a pjevačica je pozvana kao jedan od svjedoka koji bi mogao da pomogne u rasvjetljavanju ubistva
348 pregleda 4 komentar(a)
Dejan Milačić, Foto: Blic.rs
Dejan Milačić, Foto: Blic.rs
Ažurirano: 28.02.2013. 17:11h

Pjevačica Ana Nikolić saslušana je u beogradskoj policiji u vezi sa ubistvom Cetinjanina Dejana Milačića, u beogradskom naselju Mirijevo.

Milačić je bio tjelohranitelj Ane Nikolić, a pjevačica je pozvana kao jedan od svjedoka koji bi mogao da pomogne u rasvjetljavanju ubistva, pišu "Večernje novosti".

Navodi se da je Nikolić poznavala i duže vrijeme poslovala sa Milačićem, a kako "Novosti" nezvanično pišu, nije previše pomogla svojim iskazom

Milačić je ubijen 15. februara, iz zasjede, sa pet metaka u glavu.

Za napadačem policija i dalje intenzivno traga, ali i provjerava moguće motive Milačićevog ubistva.

U dosadašnjoj istrazi, saslušano je i više svedoka, među kojima supruga ubijenog - Ana, koja u trenutku kada je Milačić stradao, nije bila u Beogradu, već u Crnoj Gori kod rođaka...

Motiv zbog kojeg je Milačić likvidiran još nije otkriven. Međutim, policija sumnja da je eventualni razlog zbog čega je ubijen, njegov sukob sa Milom Beladom sa Cetinja, koji je rezultirao incidentom i pucnjavom.

Ima, međutim, indicija da je Milačić ubijen i zbog svojevremenog sukoba sa jednom navijačkom grupom Crvene zvezde iz Novog Beograda.

Ovim nije i kraj liste osumnjičenih. Tu su i ljudi sa kojima se Milačić, za doček Nove 2013. „zakačio“ na beogradskom splavu „Bolivud“. Navodno, Milačić je tom prilikom bio inicijator tuče na splavu, zbog kojeg je bio prekinut i nastup Ane Nikolić.

Operativci beogradske policije ne isključuju mogućnost da je ubistvo tjelohranitelja naručeno kao opomena bivšem dečku Ane Nikolić, visokorangiranom pripadniku narko-klana odbjeglog Darka Šarića, Kotoraninu Rodoljubu Raduloviću, da „pazi šta priča“.

Jer, iako je njihova burna veza okončana, navodno, Radulović je i dalje „mnogo vezan za pjevačicu i još brine za njenu sigurnost“, pišu Novosti.

Bonus video: