Bjelopoljac osumnjičen za silovanje djevojke u Baru

Djevojka je prijavila da je jutoros silovana u Baru, a policija je nedugo nakon toga uhapsila N.R. (30)
83 pregleda 0 komentar(a)
Silovanje, Foto: Shutterstock.com
Silovanje, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 26.02.2013. 07:43h

Bjelopoljac N. R. (30) uhapšen je Baru, zbog sumnje da je u noći između nedjelje i ponedjeljka silovao djevojku sa privremenim boravkom u Baru.

N.R. se sumnjiči da je preksinoć, u jednom lokalu u Baru upoznao djevojku, a potom joj se nešto kasnije ponudio da je automobilom preveze kući.

Tokom vožnje, osumnjičeni Bjelopoljac skrenuo je ka naselju Stari Bar, gdje je prvo nekoliko puta ošamario djevojku, a potom je silovao.

“Vijestima” je u policiji rečeno, da je djevojka nakon silovanja zamolila N. R. da ode do obližnje prodavnice i da joj nešto kupi, a on je poslušao. Kada su stigli do te prodavnice ona je iskoristila nepažnju, istrčala iz automobila i onda otrčala do pekarskog kamiona tražeći pomoć od radnika, koji je istovarao hljeb.

Ona mu je ispričala da je silovana, a potom ga zamolila da je odveze do policije što je on i uradio.

Policija je nakon prijave o silovanju, djevojku prebacila do Opšte bolnice, gdje je nekoliko sati bila na pregledima. Ljekari su utvrdili tragove silovanja, a nešto kasnije u Baru je uhapšen osumnjičeni N. R.

N. R. je juče popodne iz Bara predat Višem državnom tužiocu u Podgorici, koji mu je odredio pritvor.

Ove godine ovo je drugi prijavljeni slučaj silovanja - početkom februara podgoričkoj policiji prijavljen je seksulani napada na djevojku, koja je stopirala automobil na putu ka Tuzima.

Taj slučaj nije rasvijetljen niti je objelodanjeno da li je tačna priča djevojke da su je silovala dva nepoznata mladića.

Bonus video: