Nesreća u Kotoru: Prevrnula se kola hitne pomoći, stradao pacijent

Vozač je iz sada neutvrđenih razloga zakačio vozilom zemljani nasip pored puta, nakon čega se vozilo odbilo, prevrnulo na bok i udarilo u bankinu
346 pregleda 30 komentar(a)
Policija, Podgorica, Foto: Arhiva "Vijesti"
Policija, Podgorica, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 23.02.2013. 14:33h

U saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko jedan sat dogodila na magistralnom putu u naselju Ljuta u Kotoru život je izgubio Ratko Vučinić (31) iz Podgorice.

Nesreća se dogodila kada se vozilo hitne pomoći kotorske Opšte bolnice, registarstkih tablica KO AN 766 koje se kretalo iz pravca Kotora prema Risnu prevrnulo.

Vozač je iz sada neutvrđenih razloga zakačio vozilom zemljani nasip pored puta, nakon čega se vozilo odbilo, prevrnulo na bok i udarilo u bankinu.

Ekipa Hitne pomoći kotorske bolnice prevozila je pacijenta Vučinića u risansku bolnicu, ali je on nakon udesa, preminuo na licu mjesta.

Teške povrede opasne po život zadobila je medicinska sestra Gordana Prole iz Kotora (48) koja je je u stanju kome smještena u risansku bolnicu, a lakše povrede zadobio je vozač hitne pomoći Rajko Kašćelan iz Kotora (26).

Naložena je obdukcija tijela nastradalog i neophodna vještačenja, a okolnosti usljed kojih je do nesreće došlo se ispituju.

Uviđaj je obavio zamjenik osnovnog državnog tužioca Žarko Pajković i službenici kotorske Ispostave policije.

Bonus video: