GP Sukobin–Murićani

Zaplijenjeno 7,5 kg heroina

Heroin pronađen u vozilu "ford fokus", italijanskih tablica kojim je upravljao državljanin Italije T.Š. (34)
0 komentar(a)
Ažurirano: 21.02.2013. 20:32h

Crnogorska policija i carina, u saradnji sa albanskom policijom, zaplijenili su na graničnom prelazu (ZGP) Sukobin – Murićani, na ulazu u Crnu Goru 7,5 kilograma heroina.

Kako je saopšteno heroin je pronađen u vozilu "ford fokus", italijanskih tablica kojim je upravljao državljanin Italije T.Š. (34).

"Na mjestu suvozača nalazila se M.Š. (28) iz Drača, a u vozilu je bilo i jedno maloljetno lice. Prilikom pretresa unutrašnjosti vozila, u instrumental tabli, iza pretinca za stvari koji se nalazi ispred suvozača, pronađeno je 15 PVC paketića oblijepljenih neprozirnom ljepljivom trakom žute boje, u kojima se nalazila praškasta materija smeđe boje za koju se sumnja da se radi o heroinu, ukupne težine 7,5 kg", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodaje se da su u skladu sa protokolom o radu ZGP Sukobin – Murićani, osobe i pronađena materija predate službenicima policije Albanije radi daljeg postupanja.

Iz uprave policije su podsjetili da je ovo četvrta zapljena opojne droge na ovom graničnom prelazu u proteklih sedam dana - u prethodne tri otkriveno je i oduzeto ukupno 26 kilograma skanka.

Galerija

Preporučujemo za Vas