Miličković: Neka neuropsihijatar priča i sa Mugošom

Sudija Danilo Jegdić sljedeće ročište zakazao je za 28. mart, navodeći da vještak do tada obavi neophodne razgovore sa tužiocima i dostavi sudu nalaz
4 komentar(a)
Vasilije Miličković, Foto: Vesko Belojević
Vasilije Miličković, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 20.02.2013. 09:01h

Sudski vještak neuropsihijatar Željko Milović, kazao je, u sporu po tužbi porodice Miličković, da mu je neophodan razgovor sa tužiocima, kako bi dostavio kompletan nalaz i mišljenje o eventualnom intenzitetu njihovih duševnih bolova.

Bivši vlasnik imanja na trasi mini-obilaznice Vasilije Miličković, njegova supruga Marijana, kćerke Ivona i Tamara, i stric Momir, traže preko 300.000 eura naknade materijalne i nematerijalne štete, zbog nezakonite eksproprijacije, nezakonitog lišavanja slobode, povrede prava ličnosti, duševnih bolova i pretrpljenog straha i zdravstvenih problema koji su uslijedili povodom spornog oduzimanja njihovog zemljišta u maju pretprošle godine.

Sudija Danilo Jegdić sljedeće ročište zakazao je za 28. mart, navodeći da vještak do tada obavi neophodne razgovore sa tužiocima i dostavi sudu nalaz.

Miličković je prokomentarisao da bi vrlo rado vještaku platio izradu još jednog nalaza i mišljenja.

“Ja sam spreman i da odustanem od naknade štete, ako će cijenjeni gospodin vještak izvještačiti psihičko stanje Miomira Mugoše, mislim da bi to bilo izuzetno interesantno”, rekao je Miličković.

Bonus video: