Bar: Uhapšen osumnjičeni za osam teških krađa

S.K. (25) se sumnjiči i za tešku krađu počinjenu u septembru 2012. u naselju Zagrađe, kada je sa kuće V.B., otuđena krovna konstrukciju - 25 tabli salonita
59 pregleda 0 komentar(a)
grad Bar, Foto: Upravapolicije.com
grad Bar, Foto: Upravapolicije.com
Ažurirano: 19.02.2013. 16:40h

Barska policija uhapsila je Sava Komnenovića (25) iz Bara, zbog sumnje da je počinio osam krivičnih djela teška krađa i jedno krivično djelo teška krađa u pokušaju.

"Sumnja se, da je S.K. tokom januara i februara 2013. na području Bara počinio sedam krivičnih djela teška krađa, kojom prilikom je otuđio novac, tehničku robu, građevinski materijal i predmete iz pokućstva i jedno krivično djelo teška krađa u pokušaju. S.K. je, sumnja se, otuđene predmete prodao drugim licima", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodaje se da se Komnenović sumnjiči i za jednu tešku krađu počinjenu u septembru 2012. u naselju Zagrađe, kojom prilikom je sa kuće V.B., otuđio krovnu konstrukciju - 25 tabli salonita, koje je kasnije prodao.

O svim događajima policija je pravovremeno obavijestila Osnovno državno tužilaštvo u Baru.

"Policija je pronašla dio otuđenih stvari koje je uz potvrdu oduzela radi vraćanja oštećenim licima. Protiv S.K. podnijet je izvještaj kao dopuna krivičnih prijava, zbog osnovane sumnje, da je počinio osam krivičnih djela teška krađa i jedno krivično djelo teška krađa u pokušaju. Policija je, u zakonskom roku, uz izvještaj, predala S.K. nadležnom državnom tužiocu", navodi se u saopštenju.

Bonus video: