Na granici sa Albanijom zaplijenjeno 11 kg skanka

Policajci su, u zajedničkoj akciji sa službenicima Uprave carina detaljno pregledali BMW, italijanskih registarskih oznaka
67 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 19.02.2013. 11:16h

Službenici policije uhapsili su juče albanskog državljanina Altina Canamentija (30), dok je preko graničnog prelaza Sukobin - Murićani pokušao da prošvercuje osam kilograma skanka.

Policajci su, u zajedničkoj akciji sa službenicima Uprave carina detaljno pregledali BMW, italijanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao albanski državljanin Canamenti iz Burela.

“Detaljnim pregledom vozila, u rezervnoj gumi i ozvučenju vozila, pronađena je materija biljnog porijekla zelene boje, za koju se sumnja da je opojna droga skank. Skank, ukupne težine oko 8 kilograma bio je upakovan u 13 PVC paketića različite veličine, oblijepljenih samoljepljivom trakom”, piše u saopštenju policije.

Dodaje se da su Canamenti i droga predati albanskoj policiji, radi daljeg postupanja u skladu sa Protokolom o radu ZGP Sukobin – Murićani.

Policijski i carinski službenici su, na istom graničnom prelazu, takođe juče u popodnevnim satima zaplijenili 3 kg skanka i uhapsili državljanina Albanija Q.E.

“Policijski i carinski službenici su izvršili detaljan pregled putničkog motornog vozila marke „audi“, albanskih registarskih oznaka. Vozilom je upravljao albanski državljanin Q. E. (26), iz Tirane, dok se na mjestu suvozača nalazila albanska državljanka M. Z. (24) iz Dibera. Detaljnim pregledom vozila, uz angažovanje službenog policijskog psa, u podu vozila, ispod tapacira, pronađena je materija biljnog porijekla zelene boje, za koju se sumnja da je opojna droga skank”, piše u saopštenju policije.

Galerija

Bonus video: