"Blic": Cetinjanin Dejan Milačić ubijen iz osvete

Dok je bio na Cetinju i, kako „Blic” saznaje u MUP-u, posvađao se zbog nekog posla s nepoznatim Crnogorcima
228 pregleda 17 komentar(a)
Ažurirano: 18.02.2013. 10:07h

Cetinjan Dejan Milačić najvjerovatnije je ubijen iz osvete preksinoć oko 21.20 sati, sa pet metaka u potiljak u zasjedi na Mirijevu, u Beogradu.

Kako piše "Blic", on se nedavno žestoko posvađao u Crnoj Gori, o čemu bi u policiji trebalo da posvjedoči njegova supruga koja se još uvijek nalazi na Cetinju kod roditelja.

Brutalno ubistvo se dogodilo ispred kuće u beogradskom naselju Mirijevo gdje je Milačić živio sa suprugom i djetetom.

Nepoznati mladić prišao mu je s leđa kada je izašao iz kuće i ispalio mu metak u potiljak, a zatim još četiri kada je pao Milačić pao na asfalt. Ubica je zatim otrčao u nepoznatom pravcu, a jedan od prolaznika je pozvao policiju.

Milačiću su ljekari Hitne pomoći, koji su ubrzo stigli na lice mjesta, jedino mogli da konstatuju smrt.

"Ljekari su konstatovali da je u mladića ispaljeno pet metaka u potiljak", rekla je za "Blic" portparolka beogradske službe Hitne pomoći Nada Macura.

Prema nezvaničnim informacijama, Milačić je radio kao obezbjeđenje u jednom poznatom klubu u Beogradu. Nedavno je dobio prinovu, zbog čega je često odlazio u rodno Cetinje, odakle je i njegova supruga.

Dok je bio na Cetinju i, kako „Blic” saznaje u MUP-u, posvađao se zbog nekog posla s nepoznatim Crnogorcima. Prije nekoliko dana vratio se u Beograd i policija sumnja da je upravo ta svađa rezultirala brutalnom osvetom i ubistvom u Mirijevu.

Beogradska policija će poslati zamolnicu kolegama u Crnoj Gori da razgovaraju sa Milačićevom suprugom. Istraga pretpostavlja da upravo žena zna zbog čega je i ko pravio probleme i izazivao česte sukobe Milačiću u Crnoj Gori, navodi beogradski list.

Galerija

Bonus video: