Mišel i Barak Obama - više od 20 godina ljubavi

Sudeći po fotografijama, prvi par SAD ne bira mjesto i vrijeme da pokaže svoju ljubav...
112 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 15.02.2013. 17:27h

Privrženost prvog para SAD gotovo da je opipljiva svaki put kada se pojave u javnosti. Mišel i Barak Obama su među najotvorenijim i najzaljubljenijim parovima koji su boravili u Bijeloj kući. Prva dama često koristi priliku da sa javnošću podijeli svoje mišljenje o ljubavi, srećnom braku i biranju pravog partnera.

Koliko je prvom čovjeku Amerike bitna njegova supruga dokazuje i činjenica da je prve riječi na predsjedničkoj debati posvetio upravo njoj, piše Huffington post.

"Prije 20 godina postao sam najsrećniji čovjek na planeti, jer je Mišel Obama pristala da bude moja supruga", riječi su kojima je Obama pred oko 40 miliona gledalaca svojoj supruzi iskazao ljubav.

Sudeći po fotografijama, prvi par SAD ne bira mjesto i vrijeme da pokaže svoju ljubav. I nakon više od 20 godina braka, gospođa Obama tvrdi da je njen suprug još uvijek onaj isti čovjek u koga se zaljubila...

Barak i Mišel Obama vjenčali su se 18. oktobra 1992. Crno-bijelu fotografiju sa vjenčanja objavili su tokom Obamine prve predsjedničke kampanje.

Predsjednički kandidat demokrata, senator Barak Obama i prvo javno pojavljivanje Mišel Obame, Xcel Energy Centar, 3. jun 2008, u Minesoti

8. januar 2008. godine Obama ljubi svoju suprugu - prema prvi rezultatima lokalnih izbora, Hilari Klinton je imala više glasova u Našui.

Američki predsjednik ljubi suprugu nakon obraćanja svojim pristalicama tokom izborne noći u Čikagu, 4. novembar 2008.

Poljubac pred kćerkama Sašo i Malijom nakon polaganja zakletve pred predsjednikom Vrhovnog suda Sjedinjenih Američkih Država Džonom Robertsom, u Vašingtonu 20. januara 2009.

44. predsjednik SAD-a pleše sa svojom suprugom tokom inaguracionog bala 20. januara 2009, u Vašingtonu

Predsjednički par posmatra vatromet sa krova Bijele kuće, 4. jul 2010.

Obame zajedno i na Molitvenom doručku u Vašingtonu, 2. februar 2012.

Nakon govora o zdravstvenoj njezi u Kongresu, Obama ljubi Mišel, 9. septembar 2009.

Pogled pun ljubavi - Barak i Mišel u posjeti američkom ambasadoru u Velikoj Britaniji. Tokom dvodnevne posjete, sreli su se i sa engleskom kraljicom Elizabetom II. London, 25. maj 2011.

Nađu vremena i za opuštanje: na košarkaškoj utakmici u San Dijegu, 11. novembra 2011.

20 godina ljubavi!

Galerija

Bonus video: