Jeste li za malo divljeg seksa ovih dana?

Šta mislite o “ne mogu te se zasititi i moram da te imam sad”?
62 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 14.02.2013. 17:52h

Dan zaljubljenih nije samo o kupovini čokolade i cvijeća. To je dan kada ljubav možete izraziti na najrazličitije načine - na vama je da birate.

Šta mislite o “ne mogu te se zasititi i moram da te imam sad”? Pokušajte ovaj dan da učinite nezaboravnim. Kao uostalom i druge dane vaše ljubavi...

Donji veš

Suprotno vjerovanju, donje rublje nije visoko na listi prioriteta kod muškaraca kao nešto što ženu čini seksi. Ipak, oni ne mogu a da ne misle o tome šta se nalazi ispod seksi veša. To ne znači ne bi trebalo da štedite na donjem rublju. Ne želite da vas partner gleda u donjem vešu kakvo nosi vaša baba?!

Egzotični ples

Ples je možda jedan od najstarijih oblika zavođenja. Oni koji misle da je egzotični ples rezervisan samo za noćne barove i dame sumnjivog morala, trebalo bi da promijene mišljenje i oslobode se. Senzualan ples može biti dobra preigra za partnere.

Element iznenađenja

Iznenađenja su uvijek dobrodošla i nije baš uvijek poželjno da svoj život imate isplaniran do najsitnijih detalja. Budite nekad spontani i pokušajte da do kraja ne otkrivate svaki svoj potez. Iznenađenja možete prirediti i po zalasku sunca, a jednako su zabavna i ona u rano jutro...

Tantrička masaža

Zaboravite na uobičajene masaže vrata i leđa - idemo niže (bukvalno)!

Tantrička masaža će učiniti da vaš partner padne u trans i nađe se u dobokom stanju opuštanja. Dame, učinite to za ljubav vašeg partnera.

Seks van spavaće sobe

Umjesto da vodite ljubav u spavaćoj sobi, vrijeme je da probudite svoju divlju stranu. Ne morate ići daleko, za početak je dovoljno da udobnost kreveta zamijenite tušem ili kaučom u dnevnom boravku.

Pustite dobar džez, zapalite svijeće...

Igračke za odrasle

Kažu da u svakom odraslom čovjeku leži dijete. Onda je vrijeme za malo igrački za odrasle. Bićete iznenađeni rezultatima. Zamislite samo kako će se probuditi vaša čula - sluha, dodira, mirisa i ukusa, ako tokom seksa samo stavite povez preko očiju?!

Afrodizijaci

Afrodizijak pojačava i stimuliše vaše seksualne želje. Pa zašto parovi koji za Dan zaljubljenih planiraju da se okušaju u kuhinji ne bi u svoja jela dodali neke od poznatih afrodizijaka? Dovoljno je da razmislite o začinima koji su u svakodnevnoj upotrebi u kihinjama: biberu, lovoru, origanu, bosiljku, đumbiru, nani, peršunu...

Fantazije

Svaki odnos kvalitetnijim čini komunikacija. Ona je presudna čak i u krevetu. Saopštite svoje najintimnije želje i fantazije svom partneru i uživajte.

Erotska fotografija

Ako Dan zaljubljenih tradicionalno obilježavate čokoladom i cvijećem, možda je vrijeme da nešto promijenite. Šta mislite o angažovanju profesionalnog fotografa koji će napraviti erotske fotografije vas i vašeg partnera? Naravno, sve uz granciju o privatnosti podataka - osim ako ne želite da vaše fotografije osvanu na internetu.

Bonus video: