Nije se pojavio svjedok na suđenju Bulajiću za ubistvo u "Dugi"

Dalibor D. Bulajić iz Dobrote kod Kotora, u prethodna dva sudska procesa, osuđivan je na jedinstvenu kaznu od 40 godina zatvora zbog krivičnog djela “teško ubistvo”
397 pregleda 0 komentar(a)
Dalibor Bulajić, Foto: Arhiva Vijesti
Dalibor Bulajić, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 14.02.2013. 15:34h

Uglješa Šarić iz Tivta, svjedok na suđenju Daliboru Bulajiću, optuženom za dvostruko ubistvo u kafe-baru “Duga” u Tivtu prije pet godina, nije se pojavio u Višem sudu u Podgorici iako mu je policija uručila poziv.

Predsjednik vijeća sudija Valentina Pavličić izdala je naredbu policiji da prinudno dovede svjedoka Uglješu Šarića, na narednom glavnom pretresu zakazan za 7. mart. Sudija je tražila saglasnost od tužioca i advokata odbrane da se pročitaju iskazi svjedok koji su do sada nekoliko puta saslušavani, ali je advokat Borivoje Borović, branilac okrivljenog Bulajića, insistirao da svjedoči Šarić

Dalibor D. Bulajić iz Dobrote kod Kotora, u prethodna dva sudska procesa, osuđivan je na jedinstvenu kaznu od 40 godina zatvora zbog krivičnog djela “teško ubistvo” Srđana Kasalice i Petra Drakulovića, te ranjavanja Milovana Bjelanovića 28. januara 2008. godine u kafe-baru "Duga" u Tivtu i nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija. Obje presude je ukidao Apelacioni sud ukidao.

Bonus video: