Izaberite najljepši poklon čiji su autori čitaoci Vijesti (anketa)

Od pristiglih radova, redakcija portala Vijesti je izabrala pet, a nagradu će dobiti onaj koji dobije najviše vaših glasova
78 pregleda 7 komentar(a)
Ažurirano: 14.02.2013. 14:39h

Ksenija Roganović vlasnica radnje nakita "Kutak za mene" iz Kotora pripremila je poklon za čitaoce portala "Vijesti" za Dan zaljubljenih. Od pristiglih radova, redakcija portala Vijesti je izabrala pet, a nagradu će dobiti onaj koji dobije najviše vaših glasova.

Ime dobitnika će biti objavljeno sjutra, na portalu Vijesti. Srećno!

Ljubavni mačak

Gospodin Gibonni nosi kreaciju iz linije Winter 2013. a ovo je dio revije za februar koja bi trebalo da bude početak jedne uspješne karije, kaže autorka ovog rada.

"Kreacija je za specijalne večernje prilike - obilazak dvorišta i šire parohije sa akcentom na prelazak magistrale u kasnim noćnim satima. Biseri imaju ulogu svjetlucanja, što je u skladu sa Zakonom o saobraćaju - kada mačka prelazi put mora da svjetluca".

Kutija za nakit

"Kutija je napravljena od novinskog papira. Suprug je bio nestrpljiv i ponosan na svoj rad tako da sam ja poklon dobila ranije", kaže dama koja je kandidovala ovaj rad za naše malo takmičenje.

Drvenasti muž

"Ja sam se sjetila da za Dan zaljubljenih na duhovit način skrenem pažnju suprugu da me zapostavlja. Na polovini palice drveta sam veoma uvjerljivo nacrtala portret supruga sa tastaturom laptopa ispred njega", kaže jedna Dragana.

Mandarinske patke

Mandarinske patke su jedan od najmoćnijih simbola ljubavi i bračne vjernosti u Feng Shuiu. Simbolika ovih ptica potiče od činjenice da su mandarinske patke izuzetno monogamne. Kada jednom odaberu partnera, ostaju sa njim čitavog života, objašnjava čitateljka koja je odlučila da napravi ovakav poklon.

"Pravila sam ih od gline, koju sam (kada se osušila) obojila temperama i premazala bezbojnim lakom".

Naušnice i korpica

Jedna Vesna se baš potrudila. Napravila je naušnice od papira - tehnika papir mase; naušnice od perlica i žice, korpice je napravila od papira, kao i srce, za koje je još koristila pliš i krep papir.

Bonus video: