Aplikacije koje vam mogu pomoći kako da provedete dan, ali i ukrasite vaš telefon

Uz aplikacije odlučite gdje ćete provesti vrijeme sa voljenom osobom, platite parking, poručite hranu... ili - ukrasite telefon
82 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 13.02.2013. 10:35h

Ako ste vlasnik pametnog telefona, neku od brojnih aplikacija za svoj uređaj možete iskoristiti za slanje čestitki, promjenu standardne u temu prigodnu za Dan zaljubljenih, ili jednostavno da se informišete o tome gdje možete provesti vrijeme sa voljenom osobom, jednostavno platite parking, poručite hranu iz svog doma...

Slijedi nekoliko predloga aplikacija za vaš telefon koje je izabrala redakcija portala Vijesti.

Mosquito

U pitanju je aplikacija koju kao vlasnik pametnog telefona i često izlazite, jednostavno morate imati. Mosquito sadrži informacije o dešavanjima širom Crne Gore, pa tako zahvaljujući njoj lako možete saznati gdje su svirke, šta se daje u bioskopu, informisati se o repertoaru pozorišta... Što je najvažnije, informacije se redovno ažuriraju.

Pretraga je pojednostavljena unaprijed definisanim kategorijama mjesta i dešavanja. Od pomoći u izboru mjesta koje ćete posjetiti, mogu biti komentari drugih korisnika, a moguće je da i sami ostavite komentar, fotografije.

Uz web verziju servisa na lokaciji www.mosquito.me, postoje verzije aplikacije za iOS i Android.

Za sve korisnike Telenor mreže u Crnoj Gori, sav internet saobraćaj unutar aplikacije je besplatan.

TAXI SMS porudžbina

Aplikacija Taxi SMS stiže je proizvod iste kompanije kao Mosquito. Ova Flekina aplikacija omogućava SMS naručivanje taksija za određenu lokaciju ili lokacije u blizini. Taksi službe i brojevi telefona su već definisani u aplikaciji, pa više ne morate pamtiti brojeve i nazive taksi službi.

Aplikacija automatski ažurira lista taksi službi koje podržavaju SMS narudžbu u zavisnosti od grada u kojem se korisnik nalazi.

Aplikacija je dostupna za Android.

Za sve korisnike Telenor mreže u Crnoj Gori, sav internet saobraćaj unutar aplikacije je besplatan.

Parking servis

Ako ste odlučili da Dan zaljubljenih provedete vani, onda će od pomoći sigurno biti Parking servis aplikacija, koja olakšava plaćanje parkinga.

Kada preuzmete aplikaciju, unesite svoje registarske tablice. Moguć je unos više registarskih oznaka, ukoliko plaćate parking za više vozila.

U aplikaciji su uneseni gradovi i parking zone. Aplikacija dozvoljava čuvanje registarskih oznaka vozila i daje mogućnost odabira grada i parking servisa.

Aplikacija je dostupna za Android uređaje.

Cineplexx Crna Gora

Cineplexx aplikacija je praktičan vodič kroz svijet filma. Omogućava pregled repertoara Cineplexxa u Podgorici, rezervaciju ulaznica i pregled najava novih filmova.

Aplikacija nudi i korisne informacije o posebnim događajima kao što su Ladies' Night, Men’s Night, Porodični vikend, Moji Cineplexx utorak, prenosi opera i baleta kao i sportskih događaja.

Aplikacija je dostupna za Android uređaje.

Pošta Crne Gore

Praznici su uvijek prilika da nekom pošaljete telegram ili poklon, pa aplikacija Pošte Crne Gore može biti od pomoći i za Dan zaljubljenih.

Poština aplikacija, nažalost, ne omogućava slanje telegrama ni poklona, ali će vam pomoći da izračunate koliko će vas koštati neka usluga, kao što je slanje telegrama, te da vidite gdje se nalazi najbliža Poština poslovnica u odnosu na vašu trenutnu lokaciju...

Kroz aplikaciju možete skenirati broj svoje pošiljke i pratiti njenu trenutnu lokaciju, kao i istoriju lokacija.

Aplikacija je dostupna za Android uređaje.

Donesi.com

Donesi.com aplikacija uveliko će vam olakšati Dan zaljubljenih. Nećete morati da brinete o tome da li će se vaše kulinarske sposobnosti pokazati u pravom svijetlu, već je dovoljno da izaberete večeru po ukusu vaše voljene osobe i najbolji kuvari Podgorice pripremiće to za vas dvoje. Domaća, italijanska ili neka druga, sve kuhinje svijeta su vam na klik daleko.

Ostaje vam samo da upalite svijeće i uživate uz romantičnu večeru.

Kroz nekoliko klikova nađite najbolje lokalne restorane koji dostavljaju hranu na vašu adresu i naručite bez telefoniranja. Aplikacija sadrži detaljne opise hrane, što naručivanje čini jednostavnijim.

Donesi.com aplikacija je dostupna za Android uređaje.

Delta City PG

Aplikacija Delta City šoping mola u Podgorici može vam pomoći u kupovini poklona, šminke, garderobe za Dan zaljubljenih (svakako i drugim danima), akcijama, organizovanim događajima na toj lokaciji...

Aplikacija je dostupna za Android i iOS.

Osim ovih, možda ćete poželjeti i neku aplikaciju namjenski rađenu za Dan zaljubljenih. Broj aplikacija kreiranih za ovu priliku je veliki i, ukoliko među onima koje vam predlažemo ne nađete neku kojom ste zadovoljni, pretragu lako možete nastaviti sami. Ako tražite isključivo aplikacije na temu Dana zaljubljenih, dovoljno je da na stranicama iTunesa ili Google Play marketa, trgovinama aplikacijama za iOS i Android uređaje, unesete ključne riječi kao što su Valentine's Day, lovers, love... i među ponuđenim rezultatima izaberite šta želite.

Ako vam se neka aplikacija i nakon instalacije ne dopadne, obrišite je i krenite u novu potragu.

Fingerprint Love Test Scanner

Ovaj biometrijski test ljubavi mjeri koliko zapravo dvije osobe odgovaraju jena drugoj. Aplikacija koristi imena dvije osobe i skeniran otisak prsta.

Aplikacija potom traži sličnosti i računa koliko se dvije osobe poklapaju.

Naravno, u pitanju je zabavna aplikacija i rezultate nikako nemojte uzimati zaozbiljno.

Aplikacija je dostupna za Android.

Ljubavni kalkulator

Ljubavni kalkulator radi slično kao prethodna aplikacija, ali da bi izračunala koliko su dvije osobe rođene jedna za drugu koristi samo njihova imena.

Unesite vaše ime, te ime tajne ljubavi, momka, djevojke, prijatelja, poznate osobe ili potencijalnog partnera. Nakon toga, aplikacija će vratiti procenat poklapanja dvije osobe, te poruku o tome kakvi su vam izgledi za budućnost sa osobom čije ste ime unijeli.

Osim što računa koliko su dvoje ljudi kompatibilni, ova aplikacija nudi i citat dana, te računa koliko ste zaljubljeni na određeni dan.

Aplikacija je dostupna za Android uređaje.

Melodije za Dan zaljubljenih

Ako ste u potrazi za ljubavnim pjesmama koje su u skladu sa Danom zaljubljenih, možda ova aplikacija može biti od pomoći.

Aplikacija je dostupna za Android uređaje.

Slična toj je aplikacija Ljubavne melodije.

“Ako ste neizlječivi romantik, i uvijek u potrazi za načinima kako da poboljšate i podstaknete ljubav, romantična muzika je super za prikazivanje osjećanja vašoj ljubavi. Ne morate reći "Volim te", za romantičnu atmosferu je dovoljno da pustite ove ljubavne melodije koje će, zajedno sa poljupcima i zagrljajima, pokazati šta osjećate. Izražavanje ljubavi je važno za oboje”, navode autori u opisu aplikacije.

Aplikacija Ljubavne melodije je dostupna za Android uređaje.

Bonus video: