Tarantino bi da nastavi sa rekonstrukcijom istorije

Tarantino je ov otkrio novinarima nakon dodjele nagrada BAFTA u Londonu prije neki dan kada mu je uručeno priznanje za najbolji originalni scenario koji je napisao za film "Đangova osveta"
3 komentar(a)
Kventin Tarantino, Foto: Beta/AP
Kventin Tarantino, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 13.02.2013. 09:42h

Holivudski režiser Kventin Tarantino razmišlja o tome da se i u svom narednom filmu posveti "rekonstrukciji istorije" kao i u prethodnim filmovima "Prokletnici" i "Đangova osveta", čime bi praktično snimio filmsku trilogiju, prenosi NME.

Tarantino je ov otkrio novinarima nakon dodjele nagrada BAFTA u Londonu prije neki dan kada mu je uručeno priznanje za najbolji originalni scenario koji je napisao za film "Đangova osveta".

"Ova istorijska tema prosto vapi za trilogijom i trećim filmom koji će se baviti sličnim stvarima, nisam odlučio ni o čemu ni kada, ali ne bih zaista bio iznenađen ukoliko počnem da se bavim upravo time u mom sljedećem filmu" rekao je.

Tarantino nije otkrio nikakve detalje o budućem filmu, a poznato je da voli da svoje obožavaoce drži u nekakvoj vrsti neizvjesnosti i s vremena na vrijeme ih informiše o planovima za snimanje nastavaka koji nikada i ne stignu u filmske sale. Tako je nagovijestio i prednastavke filmova "Petparačke priče" i "Ulični psi", a 2011. godine je priznao da njegov plan da snimi i treći dio serijala "Ubiti Bila" vjerovatno nikada neće biti realizovan.

Bonus video: