Bez povrijeđenih u 11 saobraćajnih nezgoda

Iz Operativnog centra Uprave policije saopšteno je da je izdat 221 nalog za uplatu novčanih kazni i da je podnijeto 25 prekršajnih prijava
0 komentar(a)
Odron, Foto: Ivan Petrušić
Odron, Foto: Ivan Petrušić
Ažurirano: 13.02.2013. 08:35h

U Crnoj Gori u prethodna 24 sata dogodilo se 11 saobraćajnih nezgoda, u kojima nije bilo povrijeđenih osoba.

Iz Operativnog centra Uprave policije saopšteno je da je izdat 221 nalog za uplatu novčanih kazni i da je podnijeto 25 prekršajnih prijava.

Policija je oduzela 22 vozačke dozvole.

Na putu Šavnik–Žabljak zabranjen saobraćaj zbog jake mećave, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).

Upozorava se na opreznu vožnju zbog mogućih odrona.

Zabranjen je saobraćaj za kamione sa prikolicom i šlepere na dionicama preko planinskih prevoja u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

U toku je rekonstrukcija tunela Tivran, na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Berane, zbog čega će se saobraćati u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Na magistralnom putu Kotor-Lepetani zbog izgradnje kanalizacionog sistema Muo-Prčanj-Stoliv do završetka radova saobraćaj je u prekidu i preusmjeren na put preko Tivta.

Na magistralnom putu M-2 Petrovac-Podgorica zbog sanacija klizišta zabranjen je saobraćaj teška teretna vozila, odnosno šlepere i kamione sa prikolicom. Teška teretna vozila mogu koristiti alternativne puteve Podgorica-Cetinje-Budva i put kroz tunel Sozina.

U toku je sanacija klizišta na lokalitetima Brčeli, Donji Bukovik i Sotonići II i na mjestima izvođenja radova saobraća se jednom saobraćajnom trakom naizmjenično.

Na dionici Šćepan Polje-Plužine, kod tunela 50, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Saobraćaj za sve vrste vozila zatvoren je na starom putu za Danilovgrad, od skretanja za Malo brdo do skretanja za Rogame, zbog radova.

Bonus video: