U Sutomoru poginuo pješak

Pod još uvijek neutvrđenim okolnostima, Julku Došljak (59) je oko 6.30 časova vozilom udarila "Dacija" (BR BC 062) kojom je upravljao Darko Đukić iz Bara
65 pregleda 9 komentar(a)
udes Bar, Foto: Anto Baković
udes Bar, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 11.02.2013. 10:58h

Julka Došljak (59), nastanjena u Sutomoru, poginule je u saobraćajnoj nesreći koja se rano ujutro dogodila na magistralnom putu Sutomore-Petrovac, nedaleko od sutomorskog vodovoda.

Pod još uvijek neutvrđenim okolnostima, ženu je oko 6.30 časova udarila "Dacija" (BR BC 062) kojom je upravljao Darko Đukić iz Bara.

Osnovni tužilac u Baru Milenko Magdelinić, koji je sa službenicima barske policije obavio uviđaj, kazao je da se u tom trenutku vozilo kretalo u smjeru od Sutomora ka Petrovcu.

"Put je bio zaleđen i neposut i Đukić je izgubio kontrolu nad autom. Automobil je udario u pješaka Došljakovu koja je preminula na licu mjesta. Još uvijek se ne zna da li je prvo došlo do kontakta auta sa stubom, pa nakon toga sa pješakom, ili do direktnog kontakta", rekao je tužilac Magdelinić "Vijestima".

Dodajući da je istraga u toku, Magdelinić je naveo da je naložio obdukciju tijela i vještačenje vještaka saobraćajne struke.

Bonus video: