Udes na putu BP - Ribarevine: Troje povrijeđenih

Nišavić je saopštio novinarima da je prije udesa uočio po putu „nekakvo kamenje i prosuto ulje“
194 pregleda 0 komentar(a)
udes, Bijelo Polje, Foto: Beća Čoković
udes, Bijelo Polje, Foto: Beća Čoković
Ažurirano: 10.02.2013. 09:56h

Tomo Nišavić (54) iz sela Ostrelj, njegova supruga Ankica (43) i sin Zarija (23) povrijeđeni su u saobraćajnom udesu koji se dogodio juče oko 14,30 časova u naselju Kruševo na magistralnom putu Bijelo Polje-Ribarevine. Nišavići su bili saputnici u “pasat karavanu“ (BP AU 588) kojim je upravljao Bjelopoljac Dalibor Knežević (25) koji je ostao nepovrijeđen.

Povrijeđenima je pomoć ukazana u Urgentnom bloku bjelopoljske Opšte bolnice i prema riječima hirurga dr Milivoja Stijovića nijesu u životnoj opasnosti.

“Tomo je zadobio povrede glave i grudnog koša i biće zadržan na odjeljenju da bi se propratilo njegovo stanje. Što se tiče povreda kod njegove supruge i sina, radi se o lakšim i nakon ukazane pomoći biće upućeni na kućno liječenje”, saopštio je dr Stijović.

Prema kazivanju očevidaca, do udesa je došlo kada je Knežević, krećući se prema Ribarevinama nekoliko metara vozio plitkim kanalom koji je povezan sa kolovozom, a zatim se poprečno 30-ak metara kretao po putu i udario u stub javne rasvjete sa suprotne strane. Povrijeđenima su prvi pomogli mještani i izvukli ih iz smrskanog vozila.

Iako povrijeđen, Tomo Nišavić je saopštio novinarima da je prije udesa uočio po putu „nekakvo kamenje i prosuto ulje“ na koje je naletio vozilom.

Dok je trajao uviđaj koji su obavili službenici saobraćajne policije Srđo Perović i Vlado Jelić, saobraćaj se naizmjenično odvijao slobodnom kolovoznom trakom.

Bonus video: