"Fejsbuk tuča": Lupio o asfalt nakon udarca kišobranom

B.N. se sumnjiči da je 4. marta povrijedio učenika OŠ “Maksim Gorki” V. P. u grupnoj tuči đaka ove dvije škole
51 pregleda 7 komentar(a)
OŠ "Maksim Gorki", Foto: Vesko Belojević
OŠ "Maksim Gorki", Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 08.02.2013. 10:57h

Osnovno tužilaštvo podnijelo je juče krivičnu prijavu protiv B. N. (14), učenika OŠ “Štampar Makarije”, zbog nanošenja lake tjelesne povrede.

B.N. se sumnjiči da je 4. marta povrijedio učenika OŠ “Maksim Gorki” V. P. u grupnoj tuči đaka ove dvije škole, koja je zakazana na Fejsbuku.

Prema informacijama “Vijesti” iz policije, u tuči desetak učenika letjele su i kamenice, ali je V. P. povrijeđen nakon što ga je u opštem metežu kišobranom udario B.N.

Dječak je od udarca pao na asfalt i zadobio povredu glave, a potom je prevezen u Klinički centar.

Prije dva dana policija je zbog ovog incidenta u prisustvu roditelja saslušala osam učenika pomenutih škola, nakon čega je predmet predat Osnovnom tužilaštvu.

Izvor “Vijesti” iz policije kazao je da će osumnjičeni učenik, s obzirom da je maloljetnik, biti opomenut, ili će biti novčano kažnjen.

Direktorica OŠ “Štampar Makarije” Zoja Bojanić - Lalović prije dva dana je kazala “Vijestima” da će preduzeti sve zakonske mjere, ako se utvrdi da je V.P. povrijedio đak njihove škole.

“To sasvim sigurno podrazumijeva i nižu ocjenu iz vladanja”, kazala je ona. U OŠ “Štampar Makarije” održan je i roditeljski sastanak nakon incidenta u kojem je povrijeđen V.P., kako se slične stvari ubuduće ne bi dešavale.

Bonus video: