Dejv Vekl gost Star magazina

Pored poznatog bubnjara, ugosili smo Kristinu Ćetković novinarku i aktivistkinju za ljudska prava i razgovarali sa dramaturškinjom Minjom Bogavac. Čeka vas rubrika Pusto ostrvo, kao i predlog za lagani ručak.
0 komentar(a)
Star magazin, Foto: TV Vijesti screenshot
Star magazin, Foto: TV Vijesti screenshot
Ažurirano: 25.06.2018. 12:28h

U 12. epizodi Star Magazina možete pogledati intervju sa jednim od najuticajnijih bubnjara današnjice, koji je gostovao na nedavno održanom Made in New York džez festivalu u Tivtu i Podgorici, Dejvom Veklom (Dave Weckl). U razgovoru sa njim saznali smo da su bubnjevi instrument koji je njega pronašao a da je bum u karijeri doživio nakon turneje sa poznatim bendom iz 60ih godina prošlog vijeka Sajmon i Garfankel. Pored njega tu je i mladi gitarista iz Banjaluke Vladimir Tubić koji nam otkriva zašto mu se novi album Half step up zove baš tako.

Sa novinarkom i aktivistkinjom za ljudska prava Kristinom Ćetković pričali smo o tek izdatom romanu U svoja četiri zida, koji targetira položaj LGBTIQ osoba u Crnoj Gori, ali se osvrće i na ostale problematične društvene teme poput partijskog zapošljavanja i selektivnih abortusa.

Kolega iz Beograda Aleksandar Đuričić razgovarao je sa dramaturškinjom Minjom Bogavac o njenoj predstavi Jami Distrikt koja će se ubrzo izvoditi i u Crnoj Gori, ali i o Sterijinoj nagradi koju je nedavno dobila. Pored nje, tu je i Jelena Milašinović iz Beogradske Filharmonije.

Tu je i rubrika Pusto ostvro, u kojoj gosti Star Magazina odgovaraju na pitanje da moraju da pođu na pusto ostrvo i sa sobom ponesu gramofon i tri singlice, koje to tri singlice bi bile.

Iz kuhinje paba Cepelin (Zeppelin) stiže predlog za lagan ručak. Ispratili smo i drugi po redu Sombersby street koji se održava u Bokeškoj ulici u Podgorici.

Ne propustite novu epizodu Star magazina, večeras u 21h

Bonus video: