Petar Strugar: Sapun i topla voda, to je "majka"

Modu ne pratim, a nikad nisam ni pratio, bitno mi je da to što nosim bude pristojno za odgovarajuću aktivnost
5 komentar(a)
Ažurirano: 03.02.2013. 15:53h

Šta za Vas karakteriše pojam “muškarac od stila”?

Iskreno nisam razmišljao o tome. A sad kada bih morao da kažem, prvo što mi pada na pamet jeste neko ko se lijepo oblači, ali mislim da oblačenje nije bitno, tako da bi pored dopadljive spoljašnjosti, taj muškarac morao da ima i odgovarajuću unutrašnjost.

Pratite li modu ili ne obraćate pažnju na aktuelne trendove?

Modu ne pratim, a nikad nisam ni pratio, bitno mi je da to što nosim bude pristojno za odgovarajuću aktivnost i da bude prije svega udobno.

Imate li omiljenog modnog kreatora i koji je? Koju robnu marku najradije nosite?

Kao što rekoh, modu ne pratim, pa tako i nemam omiljenog kreatora. Što se marke tiče, ne mogu da kažem da mi je bilo koja omiljena i da mi je bilo koja uopšte bitna. S druge strane, određene marke garantuju kvalitet i udobnost odjeće, tako da nemam neko precizno mišljenje o tome koja je marka najbolja, ali znam da je nebitna marka, već vaš osjećaj udobnosti. Osim ako je nekome bitnije da je to Armani ili Versaće, bez obzira što mu je tijesno ili žulja.

Za koji odjevni predmet ne žalite da izdvojite novac? Koliko je koštao najskuplji?

Ne želim da izdvajam novac za visoke štikle i večernje haljine, mislim da mi ne stoje dobro (smijeh). Najskuplje je koštao predmet koji sam kupio, a nije mi bio udoban i na kraju ga nisam ni nosio, dešavalo se.

Da li i koliko često koristite usluge kozmetičara i koje? Inače, kakav je Vaš stav po tom pitanju?

Kod kozmetičara nikada nisam išao, a sva je prilika da neću ni otići. Sapun i topla voda, to je "majka".

Omiljeni parfem?

Što se parfema tiče takođe nemam neku posebnu marku ili posebni parfem koji bih izdvojio, prosto iz razloga što mi poslije određenog vremena svaki pomalo dosadi, ali svi koje sam do sada koristio su uglavnom bili lagani "voćkasti" mirisi.

Ko je za Vas oličenje pojma “muškarac od stila” i zbog čega?

Ako bih morao da izdvojim nekoga, prvi ko mi pada na pamet je Sergej Ćetković. Iskreno, ne družimo se i ne poznajem ga dobro, ali mislim da odgovara mom viđenju "muškarca od stila" koje sam naveo u prvom pitanju.

A kada je riječ o ženama, to je?

E sad, iskreno to ne znam. Žene se većinom oblače dobro i uglavnom sve to dobro izgleda i sve je to dobro usklađeno sa njihovim manirima, unutrašnjošću i ponašanjem. Tako da ne bih da izdvajam nijednu.

Ako dozvolite, moj bi odgovor glasio - sve.

Najinteresantniji komentar koji ste dobili na račun Vašeg izgleda?

Najinteresantniji komentar bi bio taj da imam neki svoj stil i da mi nije baš bitno šta nosim, čak ni da li je to ispeglano, samo da je čisto i udobno.

Bonus video: