U spavaćoj sobi: Gluma koja raspaljuje strasti

Ko zna, možda usput otkrijete još ponešto što se sviđa vašoj partnerki ili vama u seksu...
5 komentar(a)
Ažurirano: 03.02.2013. 14:48h

Ako već unaprijed tačno znate kakav će vam biti seks sa parnerkom, pa vam i samo skidanje predstavlja napor, krajnje je vrijeme da se trgnete i preduzmete nešto da unaprijedite svoj seksualni život.

Seksi igrice su zabavan način da izađete iz seksualne monotonije, podmladite sebe i svoj seksualni život.

Uživite se u uloge, spasite svoju princezu ili se pravite da se ne znate umjesto predigre, da probudite želju i, ko zna, možda usput otkrijete još ponešto što se sviđa vašoj partnerki ili vama u seksu.

Vitez spašava princezu

Bajke su hit na filmskom platnu, ali ne moraju da ostanu samo priča u spavaćoj sobi.

Zamislite koliko bi bilo seksi da se uživite u ulogu viteza koji osvaja nemoćnu princezu. Partnerku možete zadirkivati, flertovati s njom i odgađati seks. Napetost će toliko porasti da će orgazam biti jači nego ikad.

Veza na daljinu unutar četiri zida

Možete se pretvarati da ste u vezi na daljinu, iako živite zajedno. Vi ostanite u jednoj sobi, a partnerka neka ode u drugu.

Dogovorite susret preko Skajpa, započnite sa vrućim razgovorima, a ako imate i kamerice, zabavi nikad kraja. Kad uzbuđenje postane neizdrživo, nađite se na pola puta.

Iscenirajte seksi priču

Zaboravite na pretjeranu stidljivost i pročitajte naglas erotski nabijen odlomak iz knjige (ili neka ga partnerka pročita), a inspiraciju može te pronaći u svetskom bestseleru "Pedeset nijansi Siva".

Po što pročitate, pokuša j te da iscenirate isti prizor. Iskoristite maštu i preuzmite kontrolu, a možete koristiti i poveze za oči ili seksi donje rublje, sve što vam oboma prija.

Superheroji u krevetu

Dobar način da rasplamsate strasti je da se pretvarate da ste omiljeni junaci iz stripova, pa neka Betmen lovi Ženu mačku ili Supermen spasi Luis Lejn.

Pripijeni kostimi mogu vam pomoći da nakratko izađete iz svojih tradicionalnih uloga i nesputano uživate u svojim fantazijama, mada vam oni nisu neophodni.

Bonus video: