Fors Indija zadovoljna bolidom

VJM06 je bolid odličnih performnasi i smatram da ću biti konkurentan u novoj sezoni, kazao je Pol di Resta
0 komentar(a)
Ažurirano: 01.02.2013. 18:22h

Istovremeno sa slavnim Ferarijem, novi bolid za predstojeću sezonu predstavila je i Fors Indija. Bolid Fors Indije za 2013. godinu nosi naziv VJM06. U Fors Indiji, međutim, veća briga od performansi novog trkačkog automobila je ime drugog vozača tima. Britanac Pol di Resta još ne zna ko će mu pomagati u novoj sezoni.

- VJM06 je bolid odličnih performnasi i smatram da ću biti konkurentan u novoj sezoni. Vidjećemo nakon još nekoliko testova i prvih trka na šta da obratimo pažnjju u cilju poboljšanja bolida, kojim sam zadovoljan.

Što se tiče mog partnera u timu, još o tome ne razmišljam, pošto sam usredsređen na rad sa inženjerima i ekipom kako bi bolid bio što brži. U svakom slučaju, očekujem od rukovodstva tima da će mi dovesti konkurentnog i brzog kolegu. Tako bi mogli da radimo mnogo bolje i napredujemo. Nadam se da će u ekipu doći vozač koji će nas unaprijediti i sa kojim ćemo zadržati nivo rezultata iz prethodne dvije sezone - kazao je Di Resta.

Rukovodilac Fors Indije, Bob Fernli je naglasio da će drugog pilota opredijeliti kvalitet, a nikako novac ili neki drugi tehnički detalji od kojih bi ekipa imala korist.

Bonus video: