Kako da veza na daljinu bude uspješna?

Imajte na umu da ste prihvatili vezu na daljinu i da su otkazivanja u posljednjem trenutku dio paketa
55 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 29.01.2013. 16:59h

Veze na daljinu prati glas da rijetko kad opstaju, međutim neki stručnjaci za veze se neslažu sa ovom tezom. Prema njihovom mišljenju da bi ovakva veza opstala bitno je da obje strane budu svjesne u šta se upuštaju i da žele da rade na tome. Ukoliko imate vezu na daljinu ili se silom prilika vaša pretvorila u takvu, ne brinite, stiže pomoć stručnjaka. Evo šta oni preporučuju.

Iskoristite prednosti modernih načina komunikacije

Uz današnje moderne tehnologije nije teško održavati kontakt, zato iskoristite njihove prednosti. Naravno, ovo neće uvek biti najjeftinije rješenje, ali je dobra investicija, jer je najbolji način da veza na daljinu uspije.

Dobra vijest je i da uz razvoj modernih tehnologija, vaše poruke i pozivi ne moraju biti ograničeni samo na mobilne telefone. Kako bi smanjili troškove iskoristite i druge servise i aplikacije, poput skajpa, gugl vojsa, mejlova i sl.

Savremeni način života i svakodnevne obaveze često dovode do toga da zanemarujemo komunikaciju u vezama na daljinu. Korišćenjem modernih načina komunikacije vi i vaš partner ostaćete bliski iako ste fizički daleko jedno od drugog.

Održavajte romansu

Budući da vi i vaš dragi ne možete svaki dan da budete zajedno, bitno je da održavate ljubavni žar malim znacima pažnje. Iskažite ljubav kroz sitnice, pošaljite dragoj osobi neki poklončić, posvetite joj pjesmu...

Vaša ljubav će se sigurno obradovati ovom poklonu i što mislite na nju i dok je daleko. Vjerovatno će vam vaš partner uzvratiti i učiniti sličnu stvar, da vam pokaže koliko ste posebni.

Posjećujte se

Veze na daljinu podrazumijevaju putovanja i posjete vašem dragom.

Naravno, obje strane treba da učestvuju i da uzvraćaju posjetu, kako ne bi došlo do nezadovoljstva. Na taj način izbjeći ćete osjećaj da se samo jedna strana trudi da veza uspije.

Ne uzimajte stvari previše k srcu

Sigurno ćete naići na koju prepreku na ovom putu, ali ne očajavajte.

S obzirom na to da vi i vaš partner živite odvojeno i u različitim mjestima, važno je da nastavite sa svojim svakodnevnim životom. To će vam pomoći da veza bude puna razumijevanja i fleksibilna.

Ponekada može doći i do promene plana, iskrsnuće vam nešto na poslu ili neka hitna situacija u porodici i nećete moći da budete tu uvijek kada to vaš partner poželi, ali to su normalne stvari.

Ukoliko vaš partner mora da otkaže putovanje, nemojte od toga praviti dramu, naravno, osim ako se to ne dešava često.

Imajte na umu da ste prihvatili vezu na daljinu i da su otkazivanja u posljednjem trenutku dio paketa.

Galerija

Bonus video: