Dame, evo šta muškarce odbija

Pročitajte o čemu bi trebalo da povedete računa kada je ljepota u pitanju...
99 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 29.01.2013. 16:43h

Iako smo ponekad ubijeđene da nam savršeno stoji novi sjaj za usne, a da oči nikada nismo ljepše našminkale, muškarci mogu imati potpuno drugačije mišljenje.

Pročitajte o čemu bi trebalo da povedete računa kada je ljepota u pitanju...

Previše slojeva šminke

Tečni, pa kameni puder, a onda na sve to rumenilo. Da nije malo previše? Muškarci ne podnose previše napuderisane djevojke, zato obratite pažnju da vaš ten uvijek izgleda prirodno.

Ljepljive usne

Ako želite da se ljubite onda izbjegavajte ljepljive sjajeve za usne. Koristite suptilne karmine koji će naglasiti vaše usne, ali neće predstavljati nikakvu prepreku vašem dragom.

Komplikovana frizura

Muškarci vole jednostavno – jednostavno vežite svoju kosu u konjski rep ili punđu. Previše gumica i šnalica odbijaju. Muškarci možda neće željeti ni da prođu prstima kroz taj nered.

Ispucale suve usne

Prije nego što nanesete karmin, obavezno hidrirajte svoje usne balsamom. Ovo će ih sprečiti da popucaju na hladnoći. Karmin koji se skoreo na suvim usnama nije nešto što će ga privući.

Suva koža

Grubi, tamni laktovi ili nesređene pete – da li ima išta gore za muške oči? Nakon tuširanja stalno mažite hidrirajuće mlijeko za tijelo, jer dok trepnete proljeće i topli dani su tu.

Prenašminkane oči

Naravno da su "smoki ajs" fantastične. Ali previše slojeva sjenki i maskare izgledaju ružno. Ostanite dosljedni ovom fazonu, ali jednostavno malo manje svega stavite na oči i tek tada ćete dobiti seksi izgled.

Išarani nokti

Svi volimo nokte u boji, ali svjetlucavi i trenutno aktuelni 3D nokti nikako nisu nešto što muškarac voli da vidi. Klasično crveno je uvijek poželjno.

Žuti zubi

Ovo je nešto što zahtijeva malo više njege. Nijedan momak ne voli da ljubi djevojku sa žutim zubima.

Galerija

Bonus video: