Bračni par sletio u rijeku i udavio se, dan žalosti u Beranama

Njihova kćerka Maja, rekao je isti izvor, nakon što je automobil sletio u rijeku, uspjela je izaći iz kola i spasiti se
212 pregleda 21 komentar(a)
Ažurirano: 25.01.2013. 16:14h

Predsjednik Opštine Berane Vuka Golubović proglasio je za danas dan žalosti na teritoriji Berana povodom pogibije bračnog para Mirčić.

Bračni par Miomir (52) i Rakica Mirčić (46) poginuli su u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 23,15 časova dogodila u mjestu Brnjica kod Berana. Njihova kćerka Maja (22) prošla je bez povreda.

Službenik policije koji je sinoć bio na mjestu nesreće, kazao je “Vijestima” da je do nesreće došlo kada je mercedes registarskih oznaka BA-AD867, za čijim je upravljačem bio Miomir, krećući se iz pravca Berana prema Budimlju, iz za sad neutvrđenih razloga, sletio u rijeku Brnjicu.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u oštroj lijevoj krivini, na mjestu gdje su se i ranije dešavale saobraćajne nezgode.

Sagovornik iz policije kazao je da se bračni par Mirčić najvjerovatnije udavio u rijeci, jer spoljnim ljekarskim pregledom nijesu ustanovljene povrede.

Njihova kćerka Maja, rekao je isti izvor, nakon što je automobil sletio u rijeku, uspjela je izaći iz kola i spasiti se. Za njene roditelje nije bilo spasa, jer je prvi automobil sa ljudima koji su im priskočili u pomoć, naišao tek nakon deset minuta.

Policija koja je došla nedugo nakon toga iz automobila, koji je bio na krovu, izvadila je njihova beživotna tijela. Uviđaj je na licu mjesta obavila ekipa Beranske policije i Tužilac.

Na mjestu na kom je mercedes sletio u rijeku nije bilo tragova kočenja, a tačan uzrok nesreće znaće se nakon vještačenja.

Mirčići su u Beranama držali privatnu krojačku radnju. Miomir je bio uzorni beranski sportista, član Aero kluba Berane i jedan od najboljih pilota tog kluba.

Galerija

Bonus video: