Božović uhapšen zbog sumnje da je pokušao da ubije Goranovića

Goranović je ranjen 15. januara u ruku, dok je kao suvozač sjedio u automobilu svog druga Igora Pavićevića, i vozio se Ulicom Dragice Pravice u Nikšiću
569 pregleda 1 komentar(a)
Nikšić, Foto: Ivan Petrušić
Nikšić, Foto: Ivan Petrušić
Ažurirano: 24.01.2013. 15:24h

Nikšićka policija uhapsila je Nebojša Božović (27), sa prebivalištem u Nikšiću, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju Nikšićanina Ivana Goranovića (26).

"Preduzimajući operativno – taktičke mjera i radnji usmjerene na identifikaciji izvršioca ovog krivičnog djela, 24. januara slobode je lišen N.B. zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju na štetu I.G. N.B. je u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, sproveden Zamjeniku višeg državnog tužioca u Podgorici na dalju nadležnost i postupanje", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Goranović je ranjen 15. januara u ruku, dok je kao suvozač sjedio u automobilu svog druga Igora Pavićevića, i vozio se Ulicom Dragice Pravice u Nikšiću.

Sve se dogodilo oko 20.30 časova u kvartu Vračar u Nikšiću, a mladići su policiji ispričali da je metak probio vrata “golfa 3” i pogodio Goranovića u podlakticu.

Zbog rane on je pomoć zatražio u nikšićkoj Opštoj bolnici, gdje mu je odmah ukazana pomoć i odakle je policiji prijavljeno ranjavanje vatrenim oružjem.

Goranović i Pavićević inspektorima su kazali da je metak “doletio” dok su automobilom izlazili kroz prolaz kod “Pobjedine” zgrade i pokušavali da se uključe u Ulicu Baja Pivljanina.

Bonus video: