Ukradeno taksi vozilo u centru Podgorice

Iz Uprave policije je saopšteno da im je M.L. 14. januara prijavio da mu je u ulici Bratsva i jedinstva u Podgorici ukradeno taksi vozilo
2 komentar(a)
taksi, Foto: Shutterstock.com
taksi, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 24.01.2013. 12:46h

Podgorička policija podnijela je poseban izvještaj protiv P.P. (20) iz Podgorice, zbog sumnje da je počinio krivično djelo oduzimanje vozila.

Usljed nemogućnosti da nastavi vožnju P.P. je ostavio otuđeno vozilo i vratio se za Podgoricu

Iz Uprave policije je saopšteno da im je M.L. 14. januara prijavio da mu je u ulici Bratsva i jedinstva u Podgorici ukradeno taksi vozilo marke “pežo”, podgoričkih registarskih oznaka, nakon čega su inspektori pronašli ukradeno vzilo i identifikovali P.P. kao počinioca krađe.

Policija sumnja da je on 14. januara oko 03,45 časova, ušao u otključano taksi vozilo, u kom je ključ bio u bravi, upalio automobil i odvezao se.

"Nakon toga P.P. se, sumnja se, uputio sa otuđenim vozilom magistralnim putem Podgorica – Nikšić i u jednom trenutku krećući se u pravcu Nikšića, skrenuo na lokalni put u mjestu Novo Selo, a zatim nastavio vožnju kroz nepristupačan teren sve dok vozilo nije pretrpjelo havariju.

Usljed nemogućnosti da nastavi vožnju P.P. je ostavio otuđeno vozilo i vratio se za Podgoricu. Policijski službenici su istoga dana pronašli otuđeno vozilo, obavijestili Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici, izvršili uviđaj i vozilo uz potvrdu vratili vlasniku taksi udruženja Đ.R. iz Podgorice", saopšteno je iz Uprave poicije.

Bonus video: