Osam znakova da ste par koji svima ide na živce

Ljubavi, draga, dušo - to je sve ok. Krofnice, medvjediću, mediću - nije
87 pregleda 6 komentar(a)
Ažurirano: 23.01.2013. 14:16h

Sigurno je svima lijepo da vide ljude koji su zaljubljeni i koji se vole, osim ako ne spadaju u grupu onih koji preziru sve koji nešto osjećaju zbog niza vlastitih ljubavnih neuspjeha.

U svakom slučaju, čak i onima najmekšeg srca neki parovi mogu dizati pritisak.

Provjerite da li spadate među njih...

Stalno komunicirate kada ste razdvojeni

Šaljete poruke ili se zivkate kada niste fizički jedno pored drugog, a kada ne pričate međusobno, drugima pričate o svojoj vezi.

Nosite istu odjeću

Nekada je posebno iritantno kada parovi nose istu odjeću, čak i kada to rade nesvjesno. Kada se to dogodi slučajno, jedno od vas bi trebalo da da se presvuče makar zbog drugih.

Razmjenjujete nježnosti u javnosti – stalno

Malo poljubaca i zagrljaja u javnosti je ok. Možete se držati za ruke, to je prihvatljivo, ali nemojte da se ljubite između svakog zalogaja hamburgera.

Šaljete jedno drugom poruke dok ste u istoj prostoriji

U društvu ste, sjedite jedno pored drugoga i šaljete poruke. Zašto? Svi vide da šaljete poruke jedno drugom. Prestanite.

Razmjenjujete interne fore

Niko ne razumije čemu se smijete, jer stalno razmjenjujete fore koje nešto znače samo vama dvoma. Oprostite ako mislimo da vaše interne fore nisu smiješne, ali nemamo pojma o čemu pričate.

Ako neko pozove jednog od vas, pojavićete se oboje. Ako jednom neko povjeri tajnu, automatski ju je rekao oboma...

Jedno drugo zovete grozno slatkim nadimcima

Ljubavi, draga, dušo - to je sve ok. Krofnice, medvjediću, mediću - nije. Takvi nadmici svima ostalima izazivaju mučninu.

Tepate u javnosti

Jedno drugom se obraćate imitirajući povišene dječje glasiće i sve pričate u deminutivima. Ne zanima nas ako to radite dok ste sami, ali ne želimo da slušamo kako cičite u paru.

Vi ste postali 'mi'

Nema šanse da vas ljudi viđaju odvojeno. Isključivo ste 'mi' i sve radite zajedno. Ako neko pozove jednog od vas, pojavićete se oboje. Ako jednom neko povjeri tajnu, automatski ju je rekao oboma...

Galerija

Bonus video: