Taksista osumnjičen da je opljačkao mušteriju

Sumnja se, da je M.P. (33) dovezao mušteriju do kuće, a nakon pola sata vratio se na navedenu adresu, ušao u kuću i otuđio novčanik sa novcem
5 komentar(a)
taksi De Lux, Foto: Arhiva Vijesti
taksi De Lux, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 22.01.2013. 17:54h

Podgorička policija uhapsila je i podnijeli izvještaj protiv M.P. (33) iz Podgorice bivšeg radnika taksi službe “ De Lux”, zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo krađa na štetu B.J. iz Podgorice.

"Policija je postupajući po prijavi B.J. u kojoj se navodi da joj je iz kuće koja se nalazi u ulici Dositeja Obradovića u Podgorici otuđen novčanik sa 85 eura novca, preduzela aktivnosti na rasvjetljavanju događaja i identifikovala M.P. Sumnja se, da je M.P., 10. januara u popodnevnim časovima, dovezao vozilom taksi službe B.J. do njene kuće u ulici Dositeja Obradovića u Podgorici, a nakon pola sata vratio se na navedenu adresu, parkirao taksi vozilo u blizini kuće B.J., preskočio ogradu dvorišta, a potom, iskoristivši priliku što su ulazna vrata kuće otključana, ušao u unutrašnjost kuće i otuđio novčanik sa novcem", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodaje se da je taksi udruženje "De Lux" u kojem je M.P. bio radno angažovan oštećenoj nadoknadilo novčanu štetu u iznosu za koji ju je, kako se sumnja, oštetio M.P.

O događaju je obaviješteno Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici.

Nakon hapšenja M.P. je uz izvještaj predat Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, na dalju nadležnost.

Bonus video: