Braća iz Nikšića osumnjičena za krađu automobila

Oni su 16. januara u večernjim satima, navodno, ukrali automobil “džeta”, koji je bio parkiran ispred stana Nikšićanina M.M.
0 komentar(a)
Nikšić snijeg, Foto: Ivan Petrušić
Nikšić snijeg, Foto: Ivan Petrušić
Ažurirano: 19.01.2013. 17:10h

Braća M. L. (26) i B. L. (28) iz Nikšića uhapšeni su zbog krađe automobila u tom gradu.

Oni su 16. januara u večernjim satima ukrali automobil “džeta”, koji je bio parkiran ispred stana Nikšićanina M.M. koji je i prijavio policiji krađu.

Policija je nakon toga u bulevaru Vuka Mićunovića, zaustavila automobil ,”golf'' koji je šlepao ukradenu “džetu”. Za upravljačem golfa bio je M. L. a džetom je upravljao njegov stariji brat.

Policija je o događaju obavijestila Zamjenika osnovnog državnog tužioca u Nikšiću, koji je kvalifikovao djelo teška krađa.

Nikšićka policija, osim rješavanja ovog, rasvijetlila je i osam sitna krađa za čije je izvršenje osumnjičen S.C. (16) iz Nikšića. On je, nakon identifikacije ispitan u prisustvu roditelja.

Iz Uprave policije saopšteno je da sumnjaju da je maloljetni S.C,, više puta u novembru i decembru 2012. godine, krao alkoholna pića, u vrijednosti od 180 eura. On je krao u nikšićkim prodavnicama “Roda”, “Albona”, “Albona – Maxi” i “Albona – Kole”.

Bonus video: