Demolirana "zastava" tivatskog DPS-a

Demolirani auto OO DPS Tivta je odvezen na parking Komunalnog preduzeća, a najvjerovatnije će na kraju završiti na otpadu
109 pregleda 9 komentar(a)
DPS, zastava, Tivat, Foto: Siniša Luković
DPS, zastava, Tivat, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 18.01.2013. 13:15h

Nepoznati počinilac ili počinioci, potpuno su uništili službeni automobil marke "zastava 128", (TV AE 063) Opštinskog odbora DPS Tivta, koji bio parkiran na parkingu sa zapadne strane tivatskog Doma zdravlja.

Komunalci su specijalnim vozilom "pauk" na poziv menadžmenta Doma zdravlja, uklonili potpuno uništenu "zastavu" tivatskih DPS-ovaca. Na automobilu su inače, iščupani i ulupljeni djelovi limarije, unutrašnjost je demolirana, sjedišta počupana, a sva stakla razbijena.

Inače, službena "zastava" OO DPS Tivta na parkingu kod Doma zdravlja ostala je nakon što se OO tivatske vladajuće partije iz obližnje zgrade starog Doma zdravlja, preselio u nove stranačke prostorije u poslovnom centru "PMC Invest" u ulici Druge dalmatinske brigade.

"Zastavu" je najviše koristio dugogodišnji sekretar OO DPS Tivta i od prije godinu i nešto dana predsjednik Opštinske organizacije Udruženja boraca NOR-a i antifašista Tivta, Dragiša Ćosović.

Demolirani auto OO DPS Tivta je odvezen na parking Komunalnog preduzeća, a najvjerovatnije će na kraju završiti na otpadu.

Bonus video: